Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Volleman Consultants

Parkhove 18

4532 LX Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Emmie Volleman

0115617789www.volleman.nl

Vacaturenummer:

V202309140020

Solliciteer

IT medewerkers hbo en mbo

Volleman Consultants - Terneuzen

Einddatum: maandag 13 november 2023

IT medewerkers HBO en MBO

Cloud specialist Engineer

De Servicedesk engineer/Eerste lijns service engineer

De System engineer/systeem- beheerder

De Applicatie beheerder / consultant

 

Je hebt op deze vacature geklikt omdat je een grote affiniteit hebt met ICT, ervaring in het vak, een liefde voor virtuele omgevingen en Saas oplossingen en ook de wens om een geweldige IT ervaring aan je klanten op te leveren.

Welkom, leuk dat deze vacature je interesse heeft gewekt.
Ik zal je even wat vertellen over het bedrijf dat we zijn zodat je al kunt kijken of we bij elkaar zullen passen. Progression IT is een ICT-bedrijf uit Terneuzen, Zeeland. Sinds 2005 bieden we klanten oplossingen waar we echt trots op zijn. We hebben een enthousiast team van 14 en werken dagelijks aan mooie oplossingen en uitdagingen.

 

Om ons werk zo goed mogelijk te doen hebben we geweldige tools waar we mee werken. Onze focus ligt op de cloud en hybride omgevingen. We zorgen ervoor dat onze klant zo goed mogelijk gebruik kan maken van moderne oplossingen waar we rekening houden met een hoge beveiligingsstandaard volgens onze ISO27001 certificering.

 

Naast hard werken hebben we het ook gezellig met z’n allen. We zijn een hecht team en zorgen voor elkaar. Tussen de middag is de lunch vanuit het bedrijf voor je geregeld en lunchen we gezamenlijk. Omdat we graag willen dat iedereen gezond is hebben we altijd fruit voor het pakken en fitnessen we één keer per week samen onder begeleiding van een personal trainer. Een of twee keer per jaar organiseren we een team uitje om samen een leuke tijd te hebben.

 

Klinkt dit goed? Dan willen we je graag laten weten welke kwaliteiten we in je zoeken. We snappen dat je niet op elk gebied een ster kan zijn maar we verwachten wel dat je in enkele uitblinkt.

 

We hebben meerdere vacatures open staan en hebben deze hieronder overzichtelijk voor je samengevoegd.

De Cloud specialist/engineer

We zoeken een cloud specialist/engineer met MBO+/HBO werk- en denkniveau. Iemand die ons kan helpen met uitdagende projecten (nieuwe omgevingen, verbeteringen, migratietrajecten op gebied van servers, netwerken, cloud) en ondersteuning bij zaken die de eerstelijns collega’s doorschuiven naar de volgende afdeling.

 

We vragen je om zelfstandig en gedreven te zijn, op zoek naar kwalitatieve oplossingen en het leveren van deze aan de klant. Het is belangrijk om proactief te zijn om zo te kunnen zorgen voor continuïteit voor onze klanten.

 

De Servicedesk engineer/Eerste lijns service engineer

We zoeken een servicedesk engineer met MBO3/4 werk- en denkniveau. Een servicedesk wordt bezet door ICT-professionals die zorgen dat (eind-) gebruikers een applicatie of operating system optimaal kunnen gebruiken. Kortom, je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je zorgt voor een tevreden klant door je uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) met je goed humeur en klantgerichtheid. 

De dagelijkse bezigheden op een helpdesk bestaan uit:

Klanten telefonisch en remote ondersteunen (70%)

Oplossen van complexe incidenten (20%)

Participeren bij migraties en installatie van diverse devices (10%)

We verwachten:

Mbo+ werk- en -denkniveau.

Je bent hands-on en ICT is jouw passie

Je bent in staat een klant vlot en vriendelijk weer op weg te helpen

We staan open voor schoolverlaters.

De System engineer/systeem- beheerder

We zoeken een medior systeembeheerder/engineer met MBO+/HBO werk- en denkniveau. Iemand die ons kan helpen met het uitvoeren van uitdagende projecten (nieuwe omgevingen, verbeteringen, migratietrajecten op gebied van servers, netwerken, cloud) en ondersteuning bij zaken die de eerstelijns collega’s doorschuiven naar de volgende afdeling.

 

We vragen je om zelfstandig en gedreven te zijn, op zoek naar kwalitatieve oplossingen en het leveren van deze aan de klant. Het is belangrijk om proactief te zijn om zo te kunnen zorgen voor continuïteit voor onze klanten.

De Applicatie beheerder / consultant

We zoeken een applicatie beheerder met HBO werk- en denkniveau die naast het beheren van de interne applicaties ook kan zorgen voor het beheer van externe applicaties bij de klant on site.
Als echte IT-er is dit een van de mooie dingen om ook bij andere bedrijven enkele dagdelen of dagen per week klanten te helpen het meeste te halen uit hun systemen.

Om dit goed te kunnen uitvoeren heb je een gevoel voor bedrijfsprocessen en de behoefte van de klant. Je kunt in gesprek gaan met de verschillende afdelingen om het beste te halen uit de applicaties die er zijn, jij kunt een groot verschil maken in hoe efficiënt een bedrijf om kan gaan met ICT. Je komt in aanraking met o.a. financiële applicaties, diverse ERP applicaties, productie applicaties maar ook het meer technische gedeelte zoals PowerBI, PowerApps en SQL Server.

In ieder geval genoeg om je hartje op te halen op jouw vakgebied.

 

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je een uitdagende baan in een business to business omgeving. Je hebt een kans mede het bedrijf vorm te geven omdat we grote stappen aan het maken zijn. Je komt in een super team terecht met een platte structuur.

 

Om het duidelijk in een lijstje op te sommen bieden we je:

Een uitdagende baan bij een snelgroeiend bedrijf

Verantwoordelijkheden met bijbehorende bevoegdheden

Interessante klantomgevingen, je hebt direct contact met de klant

Gedeeltelijk vanuit thuis werken is een optie

Een passend salaris bij de functie en goede arbeidsvoorwaarden

Een laptop en tablet

Een maandelijkse vergoeding voor internet en telefonie

Een ruime vergoeding voor 24x7 diensten

Een bonus

Mogelijkheid tot het behalen van certificeringen

Leuke collega’s met dezelfde interesses

Reacties

 

Wij kunnen niet wachten om jouw enthousiaste brief en CV door te nemen!

Mail deze naar emmie@volleman.nl t.a.v. Emmie Volleman-Biesbroeck

Heb je voordat je op “verzenden” drukt nog vragen, bel ons dan: + 31 115-617789            

 

We willen geen druk op je leggen, maar wij zouden het graag leuk vinden om je stukken zo spoedig mogelijk te mogen ontvangen. Wij starten direct met lezen. Na ontvangst van je CV nemen we contact met je op en maken we afspraken over het vervolg van de procedure.

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie