Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Gemeente Sluis

Nieuwstraat 22

4501 BD Oostburg

Nederland


Postadres:

Postbus 27

4500 AA Oostburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee Bakker

140117www.gemeentesluis.nl

Vacaturenummer:

V202309150004

Solliciteer

Financieel consulent

Gemeente Sluis

Einddatum: maandag 02 oktober 2023

Wat ga je doen?

Als financieel consulent adviseer en ondersteun je budgetbeheerders en afdelingshoofden en ben je een sparringpartner voor collega's, management en bestuur. Je coördineert en voert op onderdelen de Planning & Control cyclus uit. Aan de P&C cyclus en onderdelen van het project rechtmatigheidsverantwoording lever je je bijdrage met jouw expertise. Beleidsvoorstellen of wijzigingen op het gemeentelijke beleid toets jij en je adviseert over de financiële consequenties.
Je signaleert en onderzoekt maatschappelijke, bestuurlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je creëert draagvlak voor (nieuw) financieel beleid en stemt dit af met de betrokkenen.
Daarnaast ben je betrokken bij de uitvoering van gemeentelijke projecten, waarbij je toeziet op de naleving van financiële richtlijnen en randvoorwaarden. Je draagt bij aan ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening. Samen met je directe collega's overtuig jij de organisatie van de toegevoegde waarde van het financieel consulentschap.

Hoe ziet het team eruit?

Het team Financiën is een team in ontwikkeling waar enthousiaste, betrokken collega's werken in een dynamische omgeving. Het team staat voor een diversiteit aan disciplines zoals producten planning & control cyclus, financieel advies, financiële administratie, treasury, gemeentelijke belastingen én fiscaliteit. We faciliteren de organisatie en het bestuur op financieel gebied.
Het team is onderdeel van de afdeling Ondersteuning. De afdeling levert alle ondersteunende en advies diensten aan de organisatie en het bestuur op het gebied van bedrijfsvoering. Denk hierbij onder andere aan ICT, Communicatie, Juridische Zaken, Financiën etc.

Wie ben jij?

Deze functie is onder andere ontstaan door een toenemende vraag vanuit de organisatie. Initiatief, flexibiliteit en enthousiasme vanuit jou wordt daarom erg gewaardeerd. Jij hebt kennis van het BBV en hebt talent voor advisering. Je bent accuraat in je werk en beschikt over een goed analyserend vermogen. Met collega's zoek je proactief de verbinding op en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent creatief en oplossingsgericht en weet dit op enthousiaste wijze over te brengen op je collega's.
Verder beschik je over:

  • minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • een politiek-bestuurlijke antenne.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een team met enthousiaste, betrokken collega's die uitkijken naar je komst. We willen dat jij met plezier naar je werk gaat en dat dit zo blijft. Samen werken voor Gemeente Sluis in het mooie Zeeuws-Vlaanderen!

Dit bieden wij aan jou:

  • Een salaris van maximaal € 5.009,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal 10, cao gemeenten). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je kunt het budget inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd, een fiets of een fitness abonnement.
  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer en tunnelkosten. Er is gratis parkeergelegenheid.
  • Faciliteiten voor opleiding en training, eventueel on the job.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen en verlof-faciliteiten.
  • Een goede werk/privé balans dankzij flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken door verstrekking van smartphone en laptop.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Wij ontvangen graag uiterlijk 14 september je motivatie en CV via de knop 'Solliciteren'. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie van Leeuwen, teamleider Financiën. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 21531658 of per mail avanleeuwen@gemeentesluis.nl. De sollicitatiegesprekken gaan door op dinsdag 10 oktober in de namiddag.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.