Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Dienstverlening

Techniek, Bouw, installatie

Overheid, Non-profit 

Overig


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3716 - €4887Contactgegevens

Bezoekadres:

l'escaut

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

(0118) 42 23 00www.lescaut.nl

Vacaturenummer:

V202309150014

Solliciteer

Financial Controller

l'escaut

Einddatum: woensdag 04 oktober 2023

Wij zijn op zoek naar een:                                                          

Financial Controller

(24 – 28 uur per week)

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor “onze” wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe hybride werken: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Werkplezier en onze huurders staan centraal. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

 Wat ga je doen?

De focus ligt op financial control. Je hebt het vermogen om verbanden, trends en onderliggende bepalende factoren in cijfermateriaal te doorzien. Daarnaast volg je ontwikkelingen in de markt en vertaal je deze naar financieel beleid. Samen met 3 collega’s pak je onder andere de volgende activiteiten op:

  • Het analyseren van diverse financiële data en deze data visueel inzichtelijk maken (door middel van Power BI);
  • Het opstellen van diverse rapportages zoals jaarrekening, begroting, prognoses, managementrapportages en rapportages voor de toezichthouder;
  • Het doorrekenen van financiële scenario’s;
  • Het adviseren van budgethouders en managers op financieel gebied;
  • Het verzorgen van de fiscale aangiftes;
  • Het verbeteren van processen.

 

In onderling overleg worden op basis van kennis, ervaring en voorkeuren de activiteiten verdeeld.    

 Wie zoeken wij? 

 Je hebt bij voorkeur al ervaring in een financiële functie en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Daarnaast ben je een prettige collega, die met verrassende ideeën durft te komen.

  • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding met een financieel karakter. Je bent bereid om je te blijven ontwikkelen;
  • Je bent een teamspeler die met empathie, humor en daadkracht dingen gedaan krijgt en partijen kan verbinden;
  • Je hebt affiniteit met cijfers en werkt nauwkeurig;
  • Het is een pré als je over kennis van relevante (fiscale) wet- en regelgeving beschikt en/of ervaring binnen een woningcorporatie hebt.

 

 Wat bieden wij jou?

 We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast hebben we uitstekende scholingsmogelijkheden. Door het hybride werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Wat betreft het salaris, de functie valt in schaal I (minimaal € 3.716, maximaal € 4.887 bruto fulltime per maand op basis van een 36-urige werkweek). Interesse? Reageer dan uiterlijk 3 oktober a.s. via de mail naar hrm@lescaut.nl.

De eerste gespreksronde staat gepland op maandagmiddag 9 oktober. Eventuele vervolggesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 16 oktober. We vragen je in je agenda rekening te houden met deze data. Een assessment (GITP) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Frank de Jonge, manager bedrijfsvoering, 0118-422349.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.