Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij

Overheid, Non-profit 

Zakelijke dienstverlening

Productie


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Onderzoek, Wetenschap

Overig

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Noord-Beveland


Salaris indicatie:

€2616 - €3373Contactgegevens

Bezoekadres:

Stichting Landschapsbeheer Zeeland

Klein Frankrijk 1

4661 ZN Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Caroline Geluk

0113-230936www.landschapsbeheerzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202309180066

Solliciteer

Projectmedewerker landschapsbeheer (24-32 uur)

Stichting Landschapsbeheer Zeeland

Einddatum: dinsdag 14 november 2023

Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ) zet zich in voor het behoud van het karakteristieke Zeeuwse cultuurlandschap. SLZ is een uitvoerende organisatie op het gebied van natuur- en landschapsbeheer in het cultuurlandschap van Zeeland. Wij voeren met particulieren, agrariërs, overheden en bedrijven, tal van activiteiten en projecten uit, waarmee de kwaliteit van het landschap en de natuur wordt versterkt. Wij ondersteunen vrijwilligers en bewoners die zich willen inzetten voor het landschap. Landschapsbeheer Zeeland adviseert en biedt praktische ondersteuning aan eigenaren van waardevolle landschapselementen. Meer informatie over onze werkzaamheden op: www.landschapsbeheerzeeland.nl.

 

Stichting Landschapsbeheer Zeeland zoekt zo spoedig mogelijk een Projectmedewerker landschapsbeheer (24-32 uur)

 

Wat ga je doen:

Als projectmedewerker voer je allerlei voorkomende taken uit rondom landschapsbeheer in het algemeen en de vele, vaak meer specifieke facetten die landschapsbeheer kent. Je werkt op Hbo-niveau en wordt ingezet op projecten landschapsbeheer, je doet aan advisering, planvorming en projectontwikkeling. Je hebt hierbij regelmatig contact met eigenaren, overheden en vrijwilligers die betrokken zijn bij de projecten. Binnen je werkzaamheden streef je naar optimale resultaten binnen de praktische mogelijkheden.

 

Wat vragen we van je:

Je hebt affiniteit met de verschillende facetten van het landschapsbeheer waaronder m.n. aanleg en beheer van landschapselementen en bent vertrouwd met het werken met klanten en deze te binden. Het gaat je goed af om het belang van natuur- en landschapsbeheer uit te dragen.

Je hebt een hands-on-mentaliteit en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten. Je kunt goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je stelt de juiste prioriteiten, werkt gestructureerd en behoudt het overzicht. Je handelt proactief en onderhoudt contacten met de juiste personen binnen en buiten de organisatie. Kennis van natuur- en landschapsbeheer is een pré.

 

Functie-eisen:

- in het bezit van een relevante MBO+ of HBO opleiding

- heeft cultuurhistorische en ecologische kennis van het Zeeuwse cultuurlandschap

- bij voorkeur wonend in Zeeland

- kan zelfstandig en in teamverband werken, is initiatiefrijk en kan goed organiseren

- heeft ervaring met projectmatig werken

- heeft bij voorkeur ervaring in het werken met vrijwilligers

- is communicatief sterk

- heeft ervaring met teksten schrijven (t.b.v. plannen en rapporten)

- bereid om, wanneer nodig, buiten kantooruren te werken

- in het bezit van een rijbewijs B

 

Werken voor SLZ betekent:

Werken in een kleine dynamische organisatie met gemotiveerde medewerkers. De cultuur van SLZ is informeel, open en gebaseerd op vertrouwen.

SLZ biedt een aanstelling voor een tijdelijk contract van 6 maanden met mogelijk uitzicht op een vervolgcontract. Afwijken van het gevraagde aantal uren is bespreekbaar.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, tussen de € 2.616 en € 3.373 (bij een aanstelling van 32 uur) bruto per maand (salarisschaal 6) conform de CAO Bos en Natuur. De standplaats is Goes.

 

Informatie en reactie:
Voor meer informatie omtrent de functie en procedure kun je contact opnemen met mevr. Sandra Dobbelaar, Hoofd afdeling Kennis en Verkenning (tel: 0113-230936) of dhr. Joan van der Velden, directeur SLZ (06-23121632)

Stuur vóór 29 oktober een sollicitatie met motivatie en Curriculum Vitae naar  sandra.dobbelaar@landschapsbeheerzeeland.nl met vermelding: vacature projectmedewerker.

 

De eerste ronde van de sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op 6 november, de tweede ronde evt. op 9 november. Een keuze zal worden gemaakt rond 14 november. Start van de werkzaamheden bij SLZ liefst z.s.m.