Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202309190017

Solliciteer

Medewerker Service & Support

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: donderdag 12 oktober 2023

Als Medewerker Service & Support kom je te werken bij de afdeling ICT / Informatiemanagement. Hier ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van automatisering en telefonie binnen het ziekenhuis in de breedste zin van het woord. En jouw werk als Medewerker Service & Support doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Dit is je kans om je praktische kennis en ervaring in te zetten bij Adrz.

Zet de patiënt centraal als Medewerker Service & Support
Daar draag jij aan bij door het beantwoorden van gebruikersvragen, maar ook door het oplossen van storingen aan pc’s, telefoons, printers op de werkplekken op onze locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Met jou als Medewerker Service & Support blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het verhelpen van storingen bij werkplekken, printers, mobile devices en applicaties.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij het team service en support
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 9-koppige team binnen de afdeling ICT/Informatiemanagement er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op klantvriendelijke dienstverlening en sturen we op verbetering van processen. Hoe jouw toekomstige collega’s de sfeer beschrijven? Als dynamisch, enthousiast en lerend en omdat werk ook leuk mag zijn met humor.

Naast het werken met je eigen collega’s heb je ook veel contact met alle afdelingen binnen het ziekenhuis, maar ook met leveranciers en externen die diensten afnemen van het ziekenhuis.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en pragmatisch. Daar kan jij je helemaal in vinden als Medewerker Service & Support. Helemaal wanneer jij met jouw oplossingsgerichtheid het verschil maakt voor Adrz. En daar komt nog bij dat je het beste bent te omschrijven als een enthousiaste teamplayer die de juiste prioriteiten weet te stellen.

Daarnaast heb je:
• Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) op ICT-gebied.
• Relevante kennis van verschillende automatiseringsmiddelen.
• Kennis van en/of ervaring met ITIL.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Medewerker Service & Support bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris tussen € 2.241,- en maximaal € 3.318,- (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een jaarcontract voor 36 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
• Op fulltime basis 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor. Daarnaast krijg je een vergoeding voor dagen waarop je vanuit huis werkt.
• De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• Collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ/IZZ op de aanvullende zorgverzekeringen.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en wordt je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
• De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als medewerker service & support aan bij. Solliciteer dus zeker zo snel mogelijk vóór 12 oktober 2023. En daarna? Dan:

1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. Volgt een gesprek met Simone Bekedam van Eck, Teamleider Service & Support.
3. Ook heb je een gesprek met twee collega’s van het team. Zij vertellen wat meer over zichzelf en over hun werk, maar willen jou natuurlijk ook beter leren kennen.
4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Simone weten via tel.: 06-39 70 54 60. Zij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088-1254781 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie