Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vastContactgegevens

Bezoekadres:

Landgoed Rijckholt Zorg en Service B.V.

Calvlietlaan 11

4494 NZ Geersdijk

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kim Bakker

0113 307 110www.landgoedrijckholt.nl

Vacaturenummer:

V202309190018

Solliciteer

Verzorgende-IG

Landgoed Rijckholt Zorg en Service B.V. - Calvlietlaan 11 4494NZ Geersdijk

Einddatum: donderdag 19 oktober 2023

Hou jij van veel vrijheid in je werk, deel je graag je eigen tijd en diensten in en werk je graag met ouderen? Heb je een diploma Verzorgende-IG of ben je derdejaars HBO-V student? Dan hebben wij wellicht een zeer interessante baan voor je!

waar kom je te werken

Landgoed Rijckholt is een parkachtige buitenplaats in Geersdijk, waar naast een zorgvoorziening voor ouderen ook vakantiehuisjes, een bed & breakfast, een restaurant en een kinderopvang zijn. Het bedrijf telt bijna 100 medewerkers, verdeeld over de verschillende afdelingen. Kortom: een groot, gezellig familiebedrijf en een erg leuke plaats om te werken.

Er zijn verschillende woonvormen voor senioren, waar professionele, belevingsgerichte zorg wordt geleverd aan mensen die daar behoefte aan hebben. Het Landhuis is als groepsvilla voor senioren een gezellig, servicegericht verzorgingshuis. Zorgvilla “Huize Valkier” is speciaal gebouwd en ingericht voor mensen met een zware vorm van dementie. De appartementen in de “Hofjes” zijn het best te vergelijken met aanleunwoningen. Hier wonen de mensen zelfstandig en komt de zorg aan huis.

wat ga je doen

Als verzorgende hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen wat je precies moet doen. Je vervult een onmisbare rol in de verzorging van onze bewoners. Je signaleert, controleert, bewaakt en bent in staat actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Je hebt samen met de begeleider(s) waarmee je de dienst draait de verantwoordelijkheid over een van de locaties van waaruit we zorg aan de bewoners van Landgoed Rijckholt leveren. Waar in het Landhuis vooral veel fysieke zorg gegeven wordt is het in Huize Valkier minstens net zo belangrijk dat je onze dementerende bewoners op gevoelsniveau juist benadert. In de Hofjes is meer een “thuiszorg” gevoel, daar is veel aandacht voor het voeren van de eigen regie. Hou je van variatie, dan is het mogelijk om het werk op de verschillende afdelingen af te wisselen. We spreken alles onderling met je af.

maak jij onze puzzel compleet?

Sta jij sterk in je schoenen, hou je van veel (werk)vrijheid, heb je een fris en opgewekt karakter en kun je goed omgaan met mensen? Dan zien wij je sollicitatie met enthousiasme tegemoet. Ook studenten die de opleiding Verzorgende-IG doen zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Heb je de ambitie om Verzorgende-IG te worden, maar heb je de papieren nog niet? Wellicht kunnen we ook dan iets voor je betekenen. Wij bieden onze begeleiders/helpenden de mogelijkheid om de opleiding Verzorgende-IG te volgen.

Klik op onderstaande button om te solliciteren of om meer te lezen over de functie, het salaris, de collega's en het bedrijf. Kijk voor deze en alle andere vacatures op werkenbijlandgoedrijckholt.nl

Bekijk locatie