Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Landgoed Rijckholt Zorg en Service B.V.

Calvlietlaan 11

4494 NZ Geersdijk

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kim Bakker

0113 307 110www.landgoedrijckholt.nl

Vacaturenummer:

V202309190019

Solliciteer

Zorg- en welzijnsmedewerker

Landgoed Rijckholt Zorg en Service B.V. - Calvlietlaan 11 4494NZ Geersdijk

Einddatum: donderdag 19 oktober 2023

Kun je goed met mensen omgaan en bied je ouderen graag een helpende hand bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen? Voor de versterking van ons zorgteam zijn we op zoek naar een zorg- en welzijnsmedewerker.

waar kom je te werken

Landgoed Rijckholt is een parkachtige buitenplaats in Geersdijk, waar naast een zorgvoorziening voor ouderen ook vakantiehuisjes, een bed & breakfast, een restaurant en een kinderopvang aanwezig zijn. Het bedrijf telt bijna 100 medewerkers, verdeeld over de verschillende afdelingen. Kortom: een groot, gezellig familiebedrijf en een erg leuke plaats om te werken.

Er zijn verschillende woonvormen voor senioren, waar professionele, belevingsgerichte zorg wordt geleverd aan mensen die daar behoefte aan hebben. Het Landhuis is als groepsvilla voor senioren een gezellig, servicegericht verzorgingshuis. Zorgvilla “Huize Valkier” is speciaal gebouwd en ingericht voor mensen met een zware vorm van dementie. De appartementen in de “Hofjes” zijn het best te vergelijken met aanleunwoningen. Hier wonen de mensen zelfstandig en komt de zorg aan huis.

Landgoed Rijckholt onderscheidt zich door de unieke combinatie van kleinschalige woonvormen, huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau. Op het landgoed wonen mensen die nog geen zorg nodig hebben en mensen die juist intensieve zorg nodig hebben. En alles daartussenin.

Om de beste zorg te kunnen leveren werken wij volgens de kwaliteitsmethodiek van Kwaliteit@. Meer informatie hierover is te vinden op welzijnindezorg.nl.

wat ga je doen

Als zorg- & welzijnsmedewerker ondersteun je mensen bij het dagelijkse leven. Je werkt nauw samen met de verzorgende en zorgt voor de mensen die op het landgoed wonen.

Je taken zijn divers en uiteenlopend. Het grootste deel van je werkdag houd je je bezig met de algemene dagelijkse levensverrichtingen van de bewoners. Van het assisteren bij persoonlijke hygiëne tot het helpen bij aan- en uitkleden, naar bed brengen en toiletbezoek. Zo help je het ene moment bij het maken van een ontbijtje, het andere moment wandel je samen een rondje over ons prachtige landgoed en maak je een praatje met de ezeltjes of de schaapjes.

maak jij onze puzzel compleet?

Je hebt geen diploma of achtergrond in de zorg nodig. Het is wel belangrijk dat je graag wilt zorgen, dat je geduld hebt, kunt meebewegen met de wensen van de ouderen en het overzicht kunt houden.

Heb je de ambitie om door te groeien, dan bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden. Zo kunnen medewerkers zonder papieren een studie voor helpende volgen en kunnen medewerkers ook de opleiding Verzorgende-IG volgen.

Bekijk locatie