Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202309190043

Solliciteer

Begeleider Korsakov-zorg

SVRZ - Ter Poorteweg

Einddatum: dinsdag 10 oktober 2023

Binnen SVRZ Ter Poorteweg, de locatie voor Korsakov-zorg, is er een vacature voor een zorgmedewerker. Uren zijn bespreekbaar van 24 tot 32 uur per week. Je werkt alle diensten.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?
SVRZ Ter Poorteweg bestaat uit zes groepswoningen en een Activiteitencentrum. Elke woning biedt plaats aan zeven cliënten. Het is dé locatie voor Korsakov-zorg in de provincie Zeeland. Behalve een gerichte keuze voor deze doelgroep, moet je ook bereid zijn om in jezelf te investeren. ‘Dat geldt toch voor elke doelgroep?’ Dat is waar. Alleen is het ondersteunen en begeleiden van mensen met Korsakov wezenlijk anders dan traditionele verpleeghuiszorg. Als dit jou aanspreekt, lees dan snel verder!

Mensen met Korsakov hebben behoefte aan een zekere mate van structuur en voorspelbaarheid. Dit geeft hen houvast in een leven waarin zij te maken hebben met verminderde cognitieve vermogens en gedragsveranderingen. Begeleiding vormt dan ook een belangrijk onderdeel van je werk. Je zult steeds inspelen op de behoefte van de mensen of handelen volgens het zorgleefplan. Het ene moment ben je duidelijk en aansturend, op een ander moment vraagt een situatie juist een heel andere aanpak en beweeg je mee op de gevoelskant.

De relatie met de cliënt staat centraal en het versterken van zijn autonomie en zelfstandigheid zijn belangrijke uitgangspunten. Je wordt hierbij geholpen door intensieve begeleiding, training en coaching. Denk hierbij onder andere aan de methodieken Empathisch Directieve Benadering (EDB) en Foutloos leren. Dit maakt het werk ontzettend interessant, uitdagend en afwisselend. Jij en je teamleden zijn goed op elkaar afgestemd. Consequent handelen en uitvoeren van afspraken is van wezenlijk belang voor de cliënten. Professioneel feedback kunnen geven en ontvangen is dan ook een vanzelfsprekendheid.


GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende 3 IG/MZ, HBO-SW, diploma MZ/SPW niveau 4 of verpleegkundige
  • Bereidheid tot het volgen van (bij-)scholing.
  • Bij voorkeur ervaring met de doelgroep of binnen de psychiatrie

AANBOD

  • Salaris is afhankelijk van diploma/ervaring
  • Bruto maandsalaris voor verzorgende IG maximaal € 3.177,10 op fulltime basis (FWG 35)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De (bij-)scholing is werktijd en kosten worden vergoed
  • Doorgroeimogelijkheden naar persoonlijk begeleider

Bekijk locatie