Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202309190044

Solliciteer

Servicemonteur HVAC

Maintec BV - Heinkenszand

Einddatum: donderdag 19 oktober 2023

Bedrijfsomschrijving

De afdeling Utiliteit van deze opdrachtgever is een grote afdeling binnen het bedrijf, met tientallen technische specialisten die zich bezig houden met het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties in utiliteitsgebouwen, zoals: ziekenhuizen, luchthavens, winkelcentra en kantoren. Met een focus op duurzame oplossingen, bieden zij hun klanten de beste oplossingen.

Binnen de afdeling werkt een hecht en gemotiveerd team van professionals met een passie voor technologie en innovatie. Zij werken samen aan grote en complexe projecten, waarbij ze zich houden aan strakke deadlines en budgetten. Door de verschillende disciplines binnen de afdeling, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek en meet- en regeltechniek, hebben de medewerkers de mogelijkheid om zich te specialiseren in een specifiek gebied of om hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Kom het team versterken als Onderhoudsmonteur HVAC in Heinkenszand!

Functieomschrijving

Een typische werkdag begint als Servicemonteur HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) met het controleren van je planning en het inladen van de benodigde gereedschappen en materialen in je servicebus. Vervolgens reis je naar diverse projectlocaties, zoals kantoorgebouwen, scholen of ziekenhuizen. Als servicemonteur ben jij verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van HVAC-systemen. Tijdens de werkzaamheden communiceer je regelmatig met de klant en houd je hem op de hoogte van de voortgang van het werk. Na het voltooien van de werkzaamheden zorg je ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en de locatie wordt achtergelaten zoals je deze hebt aangetroffen. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je voert periodiek onderhoud uit aan HVAC-systemen en lost storingen op. Je analyseert het probleem en neemt de juiste maatregelen om het probleem op te lossen. Je maakt hierbij gebruik van verschillende technieken en apparatuur.
 • Je installeert nieuwe HVAC-systemen en zorgt ervoor dat deze correct functioneren. Je voert ook renovatiewerkzaamheden uit aan bestaande systemen.
 • Je communiceert met klanten en stelt hen op de hoogte van de voortgang van het werk. Je bent klantgericht en streeft naar maximale klanttevredenheid.
 • Je houdt rapportages bij van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd, zoals werkorders en rapporten van servicebezoeken. Je rapporteert ook aan de servicecoördinator over eventuele problemen of afwijkingen.
 • Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en zorgt ervoor dat deze worden nageleefd. Je werkt volgens de relevante wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

Functie-eisen

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor deze functie. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Helemaal top! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken!

 • Bij voorkeur meerdere jaren relevante werkervaring als servicemonteur in de installatietechniek;
 • Een afgerond MBO niveau 3 of MBO niveau 4 diploma in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • Je hebt relevante werkervaring als Servicemonteur HVAC in de utiliteitssector;
 • Een geldig rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Een VCA-Basis certificaat. Heb je dit certificaat nog niet, kun je deze via Maintec behalen;
 • Gezonde ambitie en het vermogen om risico's juist in te schatten

Enthousiast? Solliciteer dan inclusief je CV op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen!

Arbeidsvoorwaarden

Jezelf continu blijven ontwikkelen staat bij Maintec centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en samen blijven we in gesprek over jouw ontwikkelmogelijkheden en ambities. Vanaf het moment dat jij onderdeel bent van ons team, ben je samen met jouw collega’s van de Maintec Workforce ons visitekaartje bij de opdrachtgever. Daarnaast bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, want ook deze waardering vinden wij belangrijk. Een idee van jouw arbeidsvoorwaardenpakket voor de functie van Servicemonteur HVAC in Heinkenszand zijn:

 • Salaris! Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.050 en € 3.900 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Toeslagen voor onregelmatige werkuren en overuren;
 • Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
 • Werkzaam in CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
 • Pensioenopbouw middels StiPP-pensioenfonds;
 • 25 Vakantiedagen en 13 aanvullende Adv-dagen;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • Een woon-werk vergoeding van € 0,21 cent per kilometer;
 • Winstafhankelijke uitkering, vitaliteitsbudget en collectieve verzekeringen;
 • Heeft u kinderen? Zij kunnen (mogelijk) in aanmerking komen voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI;
 • Mogelijkheid tot het volgen van meer dan 300 vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit de opdrachtgever en Maintec.

Bekijk locatie