Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Facilitair


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202309190053

Solliciteer

Schoonmaak controleur

Roompot Vakanties - 4504PN, Nieuwvliet

Einddatum: zaterdag 18 november 2023

Wil jij graag de eindverantwoordelijkheid hebben dat de vakantiehuisjes goed worden opgeleverd? Dan is deze schoonmaakfunctie zeker geschikt voor jou!

Even voorstellen
Als schoonmaak controleur van de huisjes op Nieuwvliet Bad ben jij vooral in een backoffice rol bezig en zal je zelf weinig schoonmaken. Jij doet het voorbereidende werk en controleert nadien of alle huisjes er goed bij liggen.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit
In deze functie ga jij aan de slag als schoonmaak controleur van de vakantiehuisjes op Nieuwvliet Bad. Jij zorgt dat de schoonmakers van jouw gebied weten welke huisjes zij schoon moeten maken en stuurt hen daarbij dus aan. Daarnaast controleer jij of alle huisjes goed zijn schoon gemaakt, of de juiste geboekte artikelen aanwezig zijn, of alle inventaris aanwezig is en of er technische mankementen in de woningen zijn. Vervolgens zorg je dat alles administratief verwerkt wordt en dat eventuele borginhoudingen gemeld worden. We werken met veel uitzendkrachten, aan jou de taak om dit in goede banen te leiden!

Een leuke en verantwoordelijke schoonmaak functie dus. Wij zoeken een collega voor minimaal 32 uur per week, waarvan de maandag en vrijdag de belangrijkste dagen zijn. Wanneer we zien dat jij het werk aan kan en deze ambitie ook hebt, kan je snel doorgroeien naar een andere functie!

Wat krijg je van ons?
 • Salaris tussen € 2.082 - € 2.510 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een toeslag van 25% als je op zondag werkt;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km (vanaf 5 km enkele reis);
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
 • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button, je kunt gemakkelijk je cv en motivatie via onze site uploaden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wie ben jij?
Je hoeft geen schoonmaak professional te zijn, maar enige ervaring is wel gewenst in deze functie. Wat wij belangrijk vinden is dat jij:
 • Elke maandag en vrijdag beschikbaar bent;
 • Je niet snel gek laat maken tijdens drukte;
 • Nauwkeurig te werk gaat.

Jouw bestemming
In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Het prachtige centrumgebouw bevat meerdere faciliteiten en een ruim opgezet restaurant, compleet met een groot terras en bar. Daarnaast zijn er een take away/delivery outlet, een indoor boulevard met heerlijke lounge plaatsen en een F&B outlet bij de Playground en Rental Shop. In totaal kunnen er zo’n 500 gasten gebruik maken van de horeca faciliteiten en jij zorgt er samen met je collega’s voor dat ze heerlijk kunnen genieten.

Nieuwvliet-Bad om door een ringetje te halen!

Bekijk locatie