Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202309190054

Solliciteer

D4726 Maintenance Technician

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: zaterdag 18 november 2023

Dow heeft meerdere zeer interessante en uitdagende vacatures voor een Elektrisch & Instrumentatie (E&I) Technician voor het supporten van diverse plants binnen de locatie in Terneuzen, Nederland

Heb jij de ambitie om D4726 Maintenance Technician te worden?
Als E&I Technician ben je hoofdverantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudstaken op de meest veilige, efficiƫnte en effectieve wijze, zoals beschreven staat in de werk-/job-pakketten. Je werkt samen met planners, werkvoorbereiders en uitvoerders. Hierbij zorg jij ervoor dat alle benodigde vergunningen, machines en gereedschappen beschikbaar zijn en aan de eisen voldoen. Als er zich problemen voordoen waarvoor een nieuwe werkorder nodig is, ben jij degene die de oorzaak van het probleem onderzoekt. Je overlegt met de toezichthouder / werkvoorbereider als er extra handelingen nodig blijken te zijn, en zorgt dat dit uitgevoerd wordt.

Samen met de operator controleer je of het probleem is opgelost, waarbij jij de kwaliteitscontroles uitvoert. Een duidelijke communicatie en overleg met de klant is hierbij zeer belangrijk. Daarnaast ben je algemeen inzetbaar voor zowel preventief als correctief (reparatiewerk) onderhoud aan de elektrische installatie en standaard instrumentatie. Jij bent degene die storingen ontdekt en zelfstandig repareert. Hierin neem je zelfstandig beslissingen ten aanzien van reparatieproblemen met minimale

ondersteuning van collega teamleden. Na reparatie of controle zorg je dat het uitgevoerde werk gedocumenteerd wordt. Naast het E&I werk wordt ook verwacht dat je meehelpt in de fabriek met klein mechanisch werk.

Waarom werken bij dit bedrijf?
Dow combineert wereldwijde breedte, integratie en schaalgrootte van activa, gerichte innovatie en expertise op het gebied van materiaalwetenschappen, toonaangevende zakelijke posities en leiderschap op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur om winstgevende groei te realiseren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. In de Benelux heeft Dow 7 vestigingen waar meer dan 4000 professionals van meer dan 50 nationaliteiten werken op het gebied van supply chain, onderzoek en ontwikkeling, productie en engineering, milieu, gezondheid en veiligheid, duurzaamheid, informatiesystemen en meer. In Nederland heeft Dow productielocaties in Terneuzen, Dordrecht en Delfzijl. Dow Terneuzen is de tweede grootste productielocatie wereldwijd en het kloppend hart van enkele van de bedrijfsfuncties zoals de Integrated Supply Chain organisatie, Human Resources en Finance die samenwerken om duurzame oplossingen aan hun partners in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India aan te bieden.

Bekijk locatie