Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Inkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202309190056

Solliciteer

Turnaround Cost Estimator

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: zaterdag 18 november 2023

De Turnaround Cost Estimator beheert, analyseert en voorspelt TA-gerelateerde kosten gedurende de hele levenscyclus van de Turnaround en levert essentiële informatie aan de TA Cost (Estimating) Manager en het Core Team tijdens alle fasen van de Turnaround.

Heb jij de ambitie om Turnaround Cost Estimator te worden?
Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
 • Gebruik maken van de facilitaire strategie, de omvang van de operatie, technische schattingen en historische gegevens om een budgetraming op te stellen op basis van de bevroren TA-omvang. Gebruik maken van andere bronnen om nieuwe/unieke jobs in te schatten indien nodig.
 • Ontwikkelt een Definition Cost Estimate op basis van SAP-plannen, technische schattingen en schattingen en (eenheidstarief-)offertes van leveranciers.
 • Gebruikt plannergegevens om alle add-ons te schatten en voor managementevaluatie
 • Assisteert bij de ontwikkeling van de Plan for Execution Strategy met betrekking tot Cost Management.
 • Vergemakkelijkt de opbouw en optimalisatie van een schatting op basis van headcount voor dienstverleners die factureren op basis van tijd en materiaal. Ervoor zorgen dat alle managementrapportages dit plan nauwkeurig weerspiegelen.
 • Berekenen en rapporteren van kostenramingen bij voltooiing (prognoses) die het meest actuele plan voor serviceproviders en werkbereik bevatten.
 • Alle kosten boeken in overeenstemming met de onkostenrichtlijnen van Dow
 • Verstrekt gegevens aan de Turnaround Manager over kostenrapportage, kostenprognoses en uitgavenplan.
 • Onderneemt de juiste actie om kostendiscrepanties en problemen op te lossen
 • Voltooit en archiveert alle kosteninformatie en helpt bij het genereren van het financiële gedeelte van het afsluitingsrapport
 • Variaties >10% tussen Planner vs Werkelijke kosten moeten worden gevalideerd en jobplannen moeten worden bijgewerkt om weer te geven wat er werkelijk in het veld is gebeurd.
 • Verzamelt en correleert noodzakelijke TA-gerelateerde kosten en planningsgegevens die nodig zijn om apparatuur, materiaal, onderaanneming, bouwarbeid, onkosten en in-directe kosten te bepalen.
 • Zorgt voor nauwkeurige schattingen door nauw samen te werken met teamleden om de reikwijdte en geplande taken volgens GTWP te begrijpen.
 • Zorgt ervoor dat facturen binnen de gestelde termijn worden verzameld en verwerkt volgens de contractvoorwaarden.
 • Creëert Purchase Requisitions, Services Entry Sheets en bewaakt Purchase Orders voor de juiste uitgaven.

Waarom werken bij dit bedrijf?
Dow combineert wereldwijde breedte, integratie en schaal van activa, gerichte innovatie en expertise in materiaalwetenschap, leidende zakelijke posities en leiderschap op het gebied van milieu, maatschappij en governance om winstgevende groei te realiseren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. In de Benelux heeft Dow zeven vestigingen waar meer dan 4.000 professionals van meer dan 50 nationaliteiten werken op het gebied van supply chain, onderzoek en ontwikkeling, productie en engineering, milieu, gezondheid en veiligheid, duurzaamheid, informatiesystemen en meer. In Nederland heeft Dow productielocaties in Terneuzen, Dordrecht en Delfzijl. Dow Terneuzen is de op één na grootste productielocatie ter wereld en het kloppende hart van een aantal van de bedrijfsfuncties zoals de Integrated Supply Chain-organisatie, Human Resources en Finance die samenwerken om duurzame oplossingen te bieden aan hun partners in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India.Dow combineert wereldwijde breedte, integratie en schaal van activa, gerichte innovatie en expertise in materiaalwetenschap, toonaangevende zakelijke posities en leiderschap op het gebied van milieu, maatschappij en governance om winstgevende groei te leveren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. In de Benelux heeft Dow zeven vestigingen waar meer dan 4.000 professionals van meer dan 50 nationaliteiten werken op het gebied van supply chain, onderzoek en ontwikkeling, productie en engineering, milieu, gezondheid en veiligheid, duurzaamheid, informatiesystemen en meer. In Nederland heeft Dow productielocaties in Terneuzen, Dordrecht en Delfzijl. Dow Terneuzen is de op één na grootste productielocatie wereldwijd en het kloppende hart van een aantal van de bedrijfsfuncties zoals de Integrated Supply Chain organisatie, Human Resources en Finance die samenwerken om duurzame oplossingen te bieden aan hun partners in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India.

Bekijk locatie