Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Saman Groep

0111 240 558werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202309190062

Solliciteer

Planner Klimaat & Elektra

Saman Groep - 4301RZ, Zierikzee

Einddatum: zaterdag 18 november 2023

Salarisindicatie: € 2.795,00 - € 3.291,00

Ben jij een klantgerichte regelaar die graag een team van collega’s aanstuurt? Ben jij als goede planner in staat om het uiterste uit de beschikbare capaciteit van je team te halen, snel te schakelen en problemen efficiënt op te lossen? Deze functie omvat een breed scala aan administratieve en communicatieve werkzaamheden. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alle projecten van een leien dakje lopen. Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Klimaat & Elektra te Zierikzee?

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega


Wat verwachten wij van een Planner Klimaat & Elektra
Je start ‘s ochtends met je uitvoerende collega’s op om ze op weg te helpen. Daarna start je jouw computer op. Je begint samen met jouw collega’s met de dag-start, zodat jullie de dag doelgericht aan de slag kunnen.

De rest van de ochtend heb je geblokt om afspraken te plannen voor onze klanten en binnengekomen berichten te behandelen. Je beheert de planning van de uitvoerende collega’s en projecten, maakt de werkbonnen aan en zorgt voor juiste archivering. Hierna bel je naar de teams uitvoerende collega’s die onder jouw verantwoording vallen om de stand van zaken door te nemen voor de projecten die ’s middags op de planning staan.

Tijdens de lunch ga je een rondje lopen met een aantal collega’s van de afdeling. De middag wordt gevuld met het verzorgen van de complete administratieve afhandeling van de gerealiseerde installaties en planning. Je maakt hiervoor de werkopdrachten aan en zorgt ervoor dat de juiste facturen naar de klanten worden verstuurd.

Gedurende de dag word je regelmatig gebeld door uitvoerende collega’s of klanten die met vragen zitten. Maar, jij bent flexibel en stressbestendig, dus dat is voor jou geen enkel probleem. Je krijgt juist energie van deze uitdaging. Voordat je de dag afrondt, zorg je ervoor dat je in verbinding staat met alle klanten die contact hebben gezocht met Saman.

Dit ben jij

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als planner of officemanager en bij voorkeur in de techniek;
 • Jij hebt leidinggevend vermogen, werkt klantgericht en houdt van korte lijntjes;
 • Je hebt interesse in de techniek en de wereldwijde energietransitie;
 • Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en secuur;
 • Jij hebt een VCA-VOL certificaat of bent bereid deze via ons te behalen;
 • Je hebt de ambitie om met ons mee te groeien.


Dit ga je doen
Jij zorgt ervoor dat de installatie van onze duurzame producten efficiënt gepland worden. Niet alleen stel je de perfecte planning op, maar je informeert de klant er actief over én lost eventuele knelpunten op. Mocht er een capaciteitsuitdaging zijn, dan zie jij dit aankomen en handel je proactief. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ons team monteurs; zij rekenen op jouw expertise en ondersteuning. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel; je ondersteunt bij het voorbereiden van toolboxen en stelt VGM-plannen op. En natuurlijk houd je scherp in de gaten dat onze team KPI’s worden gehaald.

Bekijk locatie