Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202311180003

Solliciteer

Medewerker klantenservice (Thuiswerken)

Randstad - MIDDELBURG

Einddatum: zondag 24 december 2023

Functieomschrijving

Sta jij graag in contact met mensen en ben je servicegericht? Dan is de functie medewerker klantenservice iets voor jou! De eerste vier weken zul je fulltime een inwerktraject volgen, waarna je daarna aan de slag kan. Daarnaast is er bij goed functioneren een groei in salaris van € 12,50 naar € 13,-. Er is een kans op een dienstverband bij de opdrachtgever. Jouw gereden kilometers worden volledig vergoed en kom je met het openbaar vervoer? Dan wordt ook de volledige reis vergoed. Is dit iets voor jou?

Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Uitzicht op vast contract
  • 24 tot 40 uur per week
  • € 12,50 bruto en bonussen
  • Hybride werken optioneel
wie ben jij

Ben jij communicatief vaardig en oplossingsgericht? Herken jij jezelf daarnaast in de volgende punten? Dan zoeken we jou!

  • Zelfstandig werken is geen probleem voor jou;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift';
  • Je bent 3 weken fulltime beschikbaar voor het inwerktraject (startdatum 8 januari);
  • Je kunt goed overweg met een computer en hebt kennis van Windows & Microsoft Office.
  • Je kan een keer per maand naar Middelburg/Schiedam komen
wat ga je doen

Als medewerker klantenservice ben jij het aanspreekpunt voor klanten met vragen over bijvoorbeeld internetstoringen en facturen. Je zorgt er vervolgens voor dat je klanten van goed advies voorziet. Ook registreer je veel informatie in het systeem. Kortom, een super uitdagende functie waarbij je in contact staat met veel mensen over alles rondom het bedrijf.

Voor deze functie volg je een fulltime inwerktraject. Dit inwerktraject volg je volledig online buitenom de eerste dag. Hier ga jij je spullen ophalen op kantoor in Middelburg of Schiedam. Wanneer het inwerktraject volledig is afgerond ga je nog één keer in de maand naar het kantoor in Middelburg of Schiedam. Op het kantoor vindt een coachgesprek plaats met je leidinggevende. Dit alles voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

waar ga je werken

Je gaat werken voor een Nederlands telecombedrijf met een hoofdkantoor in Schiedam. Het bedrijf streeft om heel Nederland te voorzien van een nieuwe glasvezel verbinding. Daarnaast vindt het bedrijf het belangrijk dat haar medewerkers kunnen groeien. Je hebt daarom ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kan jij bellen of een bericht sturen naar 0118-680079 of 0610203743. Vragen via de mail kunnen ook gesteld worden bij jeffrey.cevaal@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie