Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Kloeg Collection

Duinweg 97

4374 EC Zoutelande

Nederland


Postadres:

hotel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Laura Kloeg

0118 246 246www.kloegcollection.com

Vacaturenummer:

V202311200033

Solliciteer

Medewerker bediening | Hotel Zeeuws Licht

Kloeg Collection

Einddatum: woensdag 20 december 2023

 

 

 

Hotel Zeeuws Licht zoekt gemotiveerde collega’s om ons gezellige team te versterken!

Bij Hotel Zeeuws Licht is geen dag hetzelfde. Je werkt in de ochtend, de middag of in de avond en ontmoet iedere dag nieuwe gasten. De vakantiegangers, die je met regelmaat terug ziet komen, maken graag een praatje met je en vertellen je hoe geweldig hun verblijf hier is. Hoe leuk is dat? Samen zorgen we ervoor dat onze toeristische gasten, zakelijke gasten of dat leuke groepje die tijdens hun fietstocht een spontane pauze inlassen bij Restaurant Chabot het helemaal naar hun zin hebben. Door jouw oplettendheid en persoonlijke service ontbreekt het hen aan niets. Dat is goed te zien aan de brede glimlach op hun gezicht als je voorbij loopt of aan tafel staat. Daar word je zelf toch ook blij van?

We vinden het niet alleen belangrijk dat onze gasten blij zijn, maar ook onze medewerkers! Hoe we dat doen lees je hier:

 • Sparen wordt geen probleem. Wij bieden een goed salaris passend bij jouw werkervaring.
 • Hoe zit het met de fooi? Die verdelen we samen!
 • Jouw rooster is ruim van tevoren bekend zodat je dat ene leuke festival kunt pakken of dat weekendje weg met je vrienden, familie of geliefde gewoon kunt plannen.
 • ‘’Als je werkt in de horeca heb je geen tijd voor pauze.’’ Daar zijn we het niet mee eens! Hier maken we tijd voor. We vinden het belangrijk dat iedereen een momentje voor zichzelf heeft.
 • Onze koks laten je graag weten dat ze goed zijn in hun vak. Zij bereiden in de avond dus graag een lekkere en voedzame maaltijd voor je.
 • Of je nou met de auto, de fiets of met de scooter komt, we houden een parkeerplekje voor je vrij.
 • Binnen no-time leer je je collega’s (nog) beter kennen tijdens onze super leuke personeelsuitjes. (Gelukkig hebben we de foto’s nog!)
 • Hoeveel uren je per week wilt werken is aan jou. Als we het maar op voorhand weten!
 • Als collega krijg je 30% korting als je gezellig met je vrienden en/of familie komt ontbijten, lunchen, borrelen of dineren bij één van onze restaurants!

Wie ben jij?

Je bent minimaal 16 jaar oud en kunt niet wachten om aan de slag te gaan! Vanzelfsprekend spreek je Nederlands en vind je het leuk om Duits te spreken. Want ja… die Deutsche Leute houden net zoveel van Zeeland als wij. Vind je Duits spreken lastig? Geen paniek, wij leren je het gewoon! Je bent een gezellig persoon met een positieve mindset. Iedereen ziet dit aan jou. Die brede glimlach op je gezicht is gewoon niet weg te krijgen. Gastvrijheid heeft altijd al in je gezeten en dit laat je maar al te goed merken aan onze gasten. Je bent een echte teamplayer en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en doet graag een wedstrijdje met Darryl, de restaurantmanager, wie de meeste wijn of bier verkoopt.

Nog wat extra’s over de job:

 • Het is mogelijk om parttime of fulltime te werken.
 • Wij volgen de HORECA-CAO.
 • Zijn wij in de proefperiode van 1 maand nog steeds super happy met jou? Dan krijg je van ons een jaarcontract (0-38 uur, in overleg) met uitzicht op… jawel… een vast contract!
 • Wil jij graag fulltime (38 uur) bij ons werken? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Hoe lekker is dat!

 

Word jij hier blij van? Dan wordt het tijd dat we met elkaar kennis maken!

Stuur jouw CV + Motivatiebrief naar work@kloegcollection.com o.v.v. Robin Minnaard en ontvang binnen 2 werkdagen reactie! Bellen vind je sneller? Dat kan naar +31 (0)118 551275

Hoe we kennis met je maken

Onder het genot van een lekker drankje natuurlijk! We vinden het leuk om te horen wat je in je vrije tijd doet. Wist je dat de hotelmanager van Hotel Zeeuws Licht een echte carnavaller is?

Daarna vragen we wat voor werkervaring je al hebt. Die heb je nog niet? Geen probleem. Van ons professionele en gezellige team kun je veel leren.

Is het een match? Dan wensen wij jou alvast heel veel werkplezier!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.