Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Projectmanagement

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€4160 - €5792Contactgegevens

Bezoekadres:

Stedin

Blaak 8

3011 TA Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280www.stedin.net/werken-bij/ons-werk

Vacaturenummer:

V202406040013

Solliciteer

Netcoördinator Hoogspanning

Stedin - Goes

Einddatum: donderdag 04 juli 2024

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Meer dan 2 miljoen klanten voorzien van een duurzame en ongestoorde energievoorziening. Als operationeel netcoördinator (ofwel operationeel installatie verantwoordelijke) zijn de uitdagingen die hierbij komen kijken jouw dagelijks werk.

Jouw baan in een notendop? Het beheren en bedrijfsvoeren van een complex systeemlandschap. Je bent verantwoordelijk voor een aantal transportstations van Stedin waarbij niet alleen het station, de secundaire assets en systemen zoals stationsautomatisering en beveiligingsrelais op het station, maar ook de datacommunicatie verbindingen daartussen jouw verantwoordelijkheid worden.

 

Hoe jouw werk er als operationeel netcoördinator bij Stedin uitziet?

In jouw rol werk je 40% op kantoor of thuis (wij zorgen uiteraard voor alle thuiswerkfaciliteiten én dagelijkse thuiswerkvergoeding) en 60% buiten om te zorgen voor een veilige bedrijfsvoering tijdens werkzaamheden, in het kader van de BEI-LNB-Transport (NEN-3140/3840) en in de rol van Operationeel Installatie Verantwoordelijke.

 • Je borgt, toetst, monitort en adviseert op de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van de bedrijfsvoering van en aan de transportnetten. Zo wordt maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de netten voor onze klanten gegarandeerd, voorkomen we ongevallen en schade aan assets. Het beheren van de stations kunnen we aan jou overlaten.

 • Operationele veiligheid is voor jou een hoofdzaak. Je voert controles en analyses uit en neemt deel aan projecten. Als alles goed gaat neem jij de desbetreffende assets in bedrijf.

 • Kan het beter? Jij maakt verbetervoorstellen voor onze afdeling Asset Management. Bijvoorbeeld over keuzes voor installaties, ontwerpen en onderhoudsbeleid.

 • Storingen voorkomen we maar als ze er zijn, dan ga jij op onderzoek uit. Je analyseert storingen en beoordeelt/bewaakt herstelpunten voortvloeiende uit storingen, onderhoud of investeringsprojecten.

 

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Jij neemt initiatief wanneer de situatie daar om vraagt. Met jouw analytische vaardigheden bewaar jij de rust in stressvolle situaties. Je bent van nature een verbinder. Of het nu gaat om het samenbrengen van stakeholders of het meenemen en waar nodig overtuigen van anderen. Met elkaar kom je tot een gedragen resultaat. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om in een zeer dynamische wereld bij te dragen aan de continuïteit en de veiligheid van de energievoorziening. En ja, dat vraagt ook om creatieve oplossingen. Maar dat kunnen we aan jou overlaten.

Wat jou verder onze nieuwe collega maakt? Dat lees je hier:

 • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 afgeronde opleiding in een technische richting, bij voorkeur in de infratechniek (dit is een vereiste voor het verkrijgen van de aanwijzing OIV LS-LNB-Transport);

 • Dit vul je aan met hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar door het werk wat je doet, een assessment of met een diploma (bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding in de richting Elektrotechniek, Energietechniek of Technische Bedrijfskunde);

 • Je hebt ruime kennis van energiemanagement systemen, beveiligingsrelais, stationsautomatisering en communicatiesystemen.

 • Ervaring in het aanleggen en beheren van elektrische-infrastructuren is erg belangrijk;

 • Je vindt het niet erg om wacht- en storingsdiensten te draaien, dat hoort nu eenmaal bij je werk.

Nog geen hbo-diploma op zak, maar heb je wel de technische passie en ambitie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Stedin investeert in jou!

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je in je eerste jaar bij ons ook de aanwijzing Operationeel Installatie Verantwoordelijke (OIV) verkrijgt. Gedurende je eerste jaar word je volledig in de gelegenheid gesteld om de hiervoor benodigde trainingen en opleidingen te volgen en de vereist ervaring op te doen.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit verschillende teams die zorgen voor een zo efficiënt mogelijke inzet van bedrijfsmiddelen om de energiestromen over de transport- en distributienetten (E en G) zo veilig en ongestoord mogelijk te laten plaatsvinden. Hierin hebben we een leidende en sturende rol en zijn wij verantwoordelijk voor het operationele beheer en de operationele veiligheid. Het team waar jij onderdeel van gaat uitmaken bestaat uit 19 collega’s met iedereen zijn/haar regio.

Op de maandagochtend staat er een wekelijks overleg gepland van 2 uur met de collega’s van secundair. Daarnaast zoeken we elkaar op bij behoefte en zorgen we dat we up to date blijven door live sessies met elkaar te organiseren en elkaar te informeren. Zo blijven we ook met elkaar in verbinding.

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op kantoor of als je wil vanuit huis (wij zorgen uiteraard voor alle thuiswerkfaciliteiten én dagelijkse thuiswerkvergoeding). De andere helft ben je op pad met je eigen elektrische bedrijfsauto en zorg je dat de werkzaamheden veilig en goed worden uitgevoerd in jouw regio (Zeeland). Wel zo flexibel.

 

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Bij zo’n belangrijke taak hoort natuurlijk ook een mooie beloning. Dat je een laptop en telefoon krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van ons verwachten?

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van € 5.792,72 bruto gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.  Ben je volwaardig opgeleid als OIV? Dan kan je doorgroeien naar een maximaal salaris van € 6.648,49 bruto per maand (o.b.v. 40 uur).

 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden. 

 • Je eigen elektrische bedrijfsauto, wel zo handig. Deze mag je eventueel ook privé gebruiken.

Daar komt nog bovenop:

 • Werken bij Stedin betekent werken bij een worldclass workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Dat is werksfeer.

 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jou écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement).

 

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Vragen? Neem contact op: 

Met Jessica van der Meer, Corporate Recruiter, via 06-12739828 of jessica.vandermeer2@stedin.net.

Bekijk locatie