Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3431 - €5078Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koen Rodrigus

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202406110034

Solliciteer

Maritiem Technisch Docent

Scalda - Scalda Vlissingen

Einddatum: donderdag 11 juli 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Martiem en Logistiek College De Ruyter

Voor onze scheepvaartopleidingen zijn wij op zoek naar een Maritiem Technisch Docent (1,0 fte) die met veel energie, expertise en een passie voor het maritiem vakgebied ons team komt versterken. Bij ons werk je vanuit een omgeving waar je dagelijks geïnspireerd wordt door het uitzicht op de zee, wat zorgt voor een unieke dynamiek in het lesgeven.

Lees meer over de wereld van Scheepvaart

De functie:

Als Maritiem Technisch Docent geef je zowel theorie- als praktijklessen die de volle breedte van het vak scheepswerktuigkundige omvatten, inclusief voorstuwingssystemen, hulpwerktuigen, elektro- en meet- en regeltechniek. Jij brengt jouw praktijkervaring mee en verwerkt dat met je collega’s in het lesmateriaal. Daarnaast is jouw rol als coach cruciaal. Je begeleidt onze studenten MBO 3 en 4, waarbij je klassen van ongeveer 20 studenten zult leiden.

Wat vragen we van je?

Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder. Je vindt het leuk om je opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen aan onze toekomstige zeevarenden.

Daarnaast beschik je over:

  • een hbo-diploma scheepvaarttechniek, of maritiem officier maar ook kandidaten met mbo niveau 4 en ruime relevante werkervaring worden uitgenodigd om te solliciteren;
  • een onderwijsbevoegdheid (of bereid zijn deze te halen);
  • flexibele en geduldige houding;
  • sterke motiverende vaardigheden om studenten te inspireren;
  • goede ICT-vaardigheden.

 

Wat bieden we je?

Je komt terecht in een direct, divers en hecht team dat zich kenmerkt door een energieke, informele en open sfeer. Leidinggevenden geven veel vrijheid in de invulling van je rol, waardoor je ruimte hebt voor persoonlijke en professionele groei.

De functie is conform het generieke functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Heb je geen ervaring in het onderwijs? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Een meeloopdag om kennis te maken met het onderwijs is mogelijk. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Arno Siereveld, teamleider Scheepvaart, telefoon: 06-52338813.

De procedure:

De vacature wordt met een warm welkom zowel binnen als buiten onze organisatie gedeeld. Om alles soepel te laten verlopen, vragen we vriendelijk om sollicitaties via onze website in te dienen. Helaas kunnen we sollicitaties die via andere kanalen binnenkomen niet in behandeling nemen.

De startdatum voor deze functie is 16 augustus 2024. Mochten er vragen zijn over je sollicitatie of de procedure mag je altijd mailen naar Chris van der Wel via mail adres: cvanderwel@scalda.nl

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie