Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3431 - €5078Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koen Rodrigus

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202406140060

Solliciteer

Docent Engels

Scalda - Podium 15, Middelburg

Einddatum: dinsdag 13 augustus 2024

Docent Engels

0,3 fte 
Educatie
Vervaldatum : 18 augustus 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda

Per direct ontstaat binnen het cluster Educatie op diverse locaties van Scalda de vacature voor Docent Engels (0,3 fte).

Onze anderstalige studenten bereiden we voor op een succesvol leven in de Nederlandse samenleving. Bij inburgering worden de studenten begeleid naar het inburgeringsdiploma. Dit is in nauwe samenwerking met het Start College van Scalda waar de studenten worden begeleid naar een start kwalificatie en een passende plaats op de arbeidsmarkt.

Wat ga je doen?

Als Docent Engels bij Scalda sta je aan het roer van theorie- en praktijklessen gericht op de Engelse taal en maatschappij. Gemiddeld heb je 16 studenten per groep. Je gebruikt praktijkgerichte leermethoden en weet met jouw lessen elke student te bereiken en te boeien.

Naast het lesgeven besteed je tijd aan nieuwe lesvoorbereiding en voer je verschillende taken uit die bijdragen aan een gestroomlijnde leerervaring voor je studenten.

Tenslotte heb je een taak als coach van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

Wie ben jij?

Je staat open voor andere meningen, bent behulpzaam en altijd positief ingesteld. Jouw empathisch vermogen stelt je in staat om als een ware coach onze studenten te begeleiden. Je bent een teamplayer die pedagogisch, didactisch en organisatorisch sterk is.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde lerarenopleiding Engels of pabo aangevuld met een PDG (of bereidheid deze te behalen);
  • Aantoonbare affiniteit met anderstaligen;
  • Je beschikt over recente en relevante praktijkervaring in het vakgebied;
  • Je bent vaardig in het motiveren en begeleiden van studenten;
  • Je beschikt over aantoonbare affiniteit met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
  • Je beschikt over vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden;
  • Je bent geduldig en hebt aandacht voor studenten die wat extra nodig hebben;
  • Je bent een persoon die kan relativeren en een flexibele (werk)instelling heeft.

Wat bieden we je?

Een divers team met een groot hart voor anderstaligen waarin we samenwerken aan een mooie toekomst voor de inburgeraar. Team hecht verder veel belang aan samenwerking en ideeën vorm te geven door met elkaar mee te denken.

De functie is conform het generieke functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elise Wisse-Oreel, teamleider Inburgering, telefoonnummer: 06-27359526 of met Wouter van Bennekom, teamleider Start College, telefoonnummer: 06-31046538.

De procedure:

.De vacature wordt met een warm welkom zowel binnen als buiten onze organisatie gedeeld. Om alles soepel te laten verlopen, vragen we vriendelijk om sollicitaties via onze website in te dienen. Helaas kunnen we sollicitaties die via andere kanalen binnenkomen niet in behandeling nemen. Mochten er vragen zijn over je sollicitatie of de procedure mag je altijd mailen naar Chris van der Wel via mail adres: cvanderwel@scalda.nl

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

We zoeken een docent Engels

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie