Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3431 - €5078Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koen Rodrigus

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202406140061

Solliciteer

Docent-Coach Toerisme en Hospitality

Scalda - Podium 15, Middelburg

Einddatum: dinsdag 13 augustus 2024

Wat ga je doen?

Als collega ben je lid van het Team Hospitality. Het team leidt studenten op van de opleidingen gastheer/gastvrouw, hotelmanagement en toerisme op niveau 3 en 4. Samen met collega’s bepaal je de inhoud van het onderwijs en de identiteit van de opleidingen, waardoor studenten zich thuis leren voelen in de branche.

Als docent-coach breng je waardevolle kennis en vaardigheden over aan studenten, zodat zij goed voorbereid zijn op een succesvolle carrière in de toerismebranche. Je komt te werken in een hybride en dynamische omgeving waar studenten zowel leren op school als in bedrijf. Je werkdag is dan ook elke dag anders. Het ene moment ben je in een bedrijf om studenten te coachen, het andere moment geef je les binnen je vakgebied aan de hand van modulaire leereenheden.

Als docent-coach speel je een essentiële rol in het begeleiden en coachen van studenten tijdens hun leerproces, waarbij je hen helpt om hun leerdoelen te bereiken en belangrijke (beroeps)competenties te ontwikkelen op het gebied van toerisme, hospitality, management, marketing en ondernemen.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in toerisme, horeca, evenementen of aanverwant;

  • Je hebt een lerarenopleiding of een PDG afgerond (of bent bereid dit te behalen);
  • Ervaring in de toeristische branche is een pré;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het begeleiden van studenten, doelen stellen, feedback geven en motiveren;
  • Je hebt een duidelijke visie op gastvrijheid binnen de toeristische sector;
  • Je haalt energie uit het ontwikkelen van jong talent;
  • Je bent een inspirerend voorbeeld in gastvrijheid en deelt enthousiast je passie voor het vakgebied en de toeristische sector.

Wat bieden we je?

Je vindt bij ons enthousiaste studenten, een dynamische praktijkgerichte omgeving, en fijne collega’s. We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Het salaris is conform cao-mbo, ingeschaald in functieschaal LB (min. € 3431,- en max. € 5078,- per 1 januari 2024). Daarnaast ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten.

We bieden in eerste instantie een tijdelijk contract van een jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat de mogelijkheid tot contractverlenging of een vaste aanstelling.

Informatie:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bert Kuik, onderwijsmanager Hospitality Professional 06 485 211 07.

De procedure:

De vacature is intern en extern open. Het is van belang dat je via de website solliciteert anders kunnen we je sollicitatie niet goed in behandeling nemen. Houd rekening met een mogelijk assessment als onderdeel van de selectieprocedure. We zoeken per direct een nieuwe collega. Voor vragen over de vacature kun je altijd contact opnemen met Chris van der Wel via: cvanderwel@scalda.nl. We kijken uit naar je sollicitatie.

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie