Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs

Horeca, Toerisme, Recreatie

Overig


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3431 - €5078Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koen Rodrigus

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202406210009

Solliciteer

Docent/Coach Hospitality (praktijkroute)

Scalda - podium15, Middelburg

Einddatum: zondag 18 augustus 2024

Maak je wereld… én die van hen

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda op de functie Docent-Coach Toerisme en Hospitality (travel & leisure) (0,8-1,0 fte) op onze locatie in Middelburg. Voor studenten die toerisme/horeca en hospitality studeren.

Wat ga je doen?

In de rol van Docent/Coach speel jij een essentiële rol in het begeleiden en coachen van de studenten tijdens hun leerproces. Jij bent actief betrokken bij het beantwoorden en verwerken van hun leervragen op het gebied van Horeca en Toerisme. Je staat klaar om hen te helpen bij het bepalen van hun eigen leerdoelen en het werken aan de competenties die voor hen belangrijk zijn.

Als Docent/Coach breng je waardevolle kennis en vaardigheden over aan de studenten, zodat zij goed voorbereid zijn op een succesvolle carrière in de horeca- en/of toerismebranche.

De studenten die via de praktijkroute (BOL & BBL) studeren hebben de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun eigen leertraject vorm te geven. Ze hebben de kans om hun eigen leerdoelen te bepalen en te werken aan de competenties die voor hen belangrijk zijn. Dit stelt ze in staat om zichzelf in hun eigen tempo verder te ontwikkelen.

Bij deze innovatieve vorm van onderwijs gaan de studenten direct vanaf hun eerste schooldag aan de slag in een leerbedrijf. Hierdoor doen ze vanaf het begin praktijkervaring op en ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden.

Naast coaching verzorg je op een van de Scalda-locaties ook nog één of meerdere werkplaatsen, waar studenten actief met jou in gesprek gaan over hun leervraag. Jouw expertise speelt een grote rol in hoe studenten hun leervraag kunnen beantwoorden en verwerken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in toerisme, horeca, evenementen of aanverwant;
  • Je hebt een lerarenopleiding of een PDG afgerond (of bent bereid dit te behalen);
  • Ervaring in de hospitality-, horeca- of toeristische branche is een pré;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het coachen van studenten, doelen stellen, feedback geven en motiveren;
  • Je hebt bij voorkeur samengewerkt met externe partners, zoals bedrijven of organisaties, om stages, werkplekken of samenwerkingsverbanden tot stand te brengen. Je begrijpt hoe belangrijk het is om sterke en constructieve relaties op te bouwen en te onderhouden om de praktijkroute succesvol te laten verlopen
  • Je haalt energie uit het ontwikkelen van jong talent;
  • Je kunt zowel praktijklessen als werkplaatsen verzorgen;
  • Je bent een inspirerend voorbeeld in gastvrijheid en deelt enthousiast je passie voor het vakgebied.

Wat bieden we je?

Je vindt bij ons enthousiaste studenten, een dynamische praktijkgerichte omgeving, en fijne collega’s. We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Het salaris is conform cao-mbo, ingeschaald in functieschaal LB (min. € 3431,- en max. € 5078,- per 1 januari 2024). Daarnaast ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in zorgverzekeringskosten.

We bieden in eerste instantie een tijdelijk contract van een jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat de mogelijkheid tot contractverlenging of een vaste aanstelling.

De sollicitatiegesprekken vinden plaatsen in de week van 1 juli 2024

Informatie:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elveerne Mens, Teamleider Coaching 06 485 21 250

De procedure:

De vacature is intern en extern open. Het is van belang dat je via de website solliciteert anders kunnen we je sollicitatie niet goed in behandeling nemen. Houd rekening met een mogelijk assessment als onderdeel van de selectieprocedure. We zoeken per direct een nieuwe collega. Voor vragen over de vacature kun je altijd contact opnemen met Chris van der Wel via: cvanderwel@scalda.nl. We kijken uit naar je sollicitatie.

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie