Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs

Horeca, Toerisme, Recreatie

Overig


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3431 - €5078Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koen Rodrigus

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202406210010

Solliciteer

Docent-Coach economie (praktijkroute)

Scalda - Podium 15, Middelburg

Einddatum: zondag 18 augustus 2024

Docent-coach Economie

1,0 fte 
Dienstverlening, Veiligheid en Gastvrijheid
Vervaldatum : 19 augustus 2024

Maak je wereld…..én die van hen

Het team Coaching Economie, Horeca en Toerisme is op zoek naar een Docent-coach Economie voor studenten die via praktijkroute studeren

Wat ga je doen?

Als Docent-Coach Economie binnen Scalda vervul je een essentiële rol in de begeleiding en coaching van studenten gedurende hun leerproces. Je bent actief betrokken bij het beantwoorden en verwerken van hun leervragen, voornamelijk op het gebied van economie, marketing, sales, communicatie en ondernemerschap. Je staat klaar om hen te ondersteunen bij het bepalen van hun leerdoelen en het ontwikkelen van de competenties die voor hen van belang zijn.

Als Docent-Coach Economie draag je waardevolle kennis en vaardigheden over aan de studenten, zodat zij optimaal voorbereid zijn op een succesvolle carrière in de commerciële en zakelijke dienstverlening. Studenten die de praktijkroute (BOL & BBL) volgen, hebben de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun eigen leertraject in de vorm te geven. Ze krijgen de kans om hun leerdoelen te stellen en aan de competenties te werken die voor hen essentieel zijn, waardoor ze zichzelf in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Deze innovatieve onderwijsvorm stelt studenten in staat om vanaf de eerste schooldag aan de slag te gaan in een leerbedrijf, waar ze direct praktijkervaring opdoen en waardevolle vaardigheden ontwikkelen. Voor de regio’s Walcheren en de Bevelanden zijn we op zoek naar een Docent-coach met expertise in economie.

Naast coaching verzorg je ook één of meerdere werkplaatsen. Jouw expertise in economie is cruciaal voor hoe studenten hun leervragen kunnen beantwoorden en verwerken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een lerarenopleiding afgerond of bent in het bezit van een PDG (of bereid om dit te behalen), met een specialisatie in economie.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevant vakgebied, zoals Economie, Bedrijfskunde of Onderwijskunde.
  • Ervaring in de marketing- of salessector met een sterke economische achtergrond is een pré.
  • Ervaring met het begeleiden van studenten in economie, het stellen van doelen, het geven van feedback en het motiveren van studenten om hun potentieel te bereiken is gewenst.
  • Ervaring met het werken met jongeren of volwassenen in het beroepsonderwijs en samenwerking met externe partners in de economische sector is een pré.

Wat bieden we je?

Bij ons vind je enthousiaste studenten, een dynamische praktijkgerichte omgeving, en fijne collega’s met wie het goed sparren is. We hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling, en bieden diverse mogelijkheden in de vorm van studiefaciliteiten en loopbaanontwikkeling.

Het salaris is conform cao-mbo, ingeschaald in het generieke functieprofiel docent LB (min. € 3431,00 en max. € 5078,00 bruto per maand). Daarnaast ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering (13de maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract. Hierna bestaat bij goed functioneren, evt. behalen van de lesbevoegdheid en voldoende formatieruimte de mogelijkheid tot contractverlenging of een vaste aanstelling.

Informatie:

Lees meer over de wereld van Scalda studeren via praktijkroute: Zeeuwse Praktijkroute Economie | Scalda

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elveerne Mens, teamleider team coaching, telefoonnummer 06-48521250

De procedure:

De vacature is intern en extern open. Het is van belang dat je via de website solliciteert anders kunnen we je sollicitatie niet goed in behandeling nemen. Houd rekening met een mogelijk assessment als onderdeel van de selectieprocedure. We zoeken per direct een nieuwe collega. Voor vragen over de vacature kun je altijd contact opnemen met Chris van der Wel via: cvanderwel@scalda.nl. We kijken uit naar je sollicitatie.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie