Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Linda de Winter

0111 240 558werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202407070003

Solliciteer

Partnermanager

Saman Groep - 4301RZ, Zierikzee

Einddatum: donderdag 05 september 2024

Salarisindicatie: € 4.500,00 - € 5.500,00

Versterk ons team als de drijvende kracht achter onze strategische partnerships! Ben jij iemand die strategische partnerships kan smeden en verdiepen? Heb jij het talent om samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen en te zorgen voor substantiële groei? Als Partnermanager bij Saman Groep speel jij een cruciale rol in de expansie en optimalisatie van onze relaties met zowel leadpartners als fabrikanten in de dynamische markt van duurzame energieoplossingen.

Dit bieden wij jou
 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een Partnermanager
Jouw dag begint met het analyseren van de huidige partnerschapsprestaties, waarbij je let op volumes, ritmes en de kwaliteit van de interacties. Je identificeert kansen voor verbetering en plant meetings in met belangrijke partners om deze punten te bespreken. Je ontwikkelt concrete actieplannen om de samenwerking en marketing gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen, waarbij je gebruik maakt van elkaars naamsbekendheid en marktbereik.

Na de lunch focus je op het uitbreiden van bestaande partnerships. Dit doe je door strategische gesprekken te voeren met fabrikanten en andere belangrijke stakeholders om gezamenlijke proposities op te zetten en nieuwe campagnes te initiëren. Je werkt nauw samen met interne teams, zoals verkoop, marketing en productmagement om ervoor te zorgen dat de partnerships naadloos integreren met onze bedrijfsdoelen.

De middag spendeer je aan het verkennen van nieuwe partnership mogelijkheden. Je legt contact met potentiële partners en zet de eerste stappen voor nieuwe samenwerkingsverbanden. Ook breng je nieuw leven in samenwerkingen met sectoren zoals de automotive sector, door innovatieve kansen te creëren die onze groei en zichtbaarheid verder ondersteunen.

Dit ben jij
 • WO-opgeleid in een relevant veld zoals business, commerciële economie of bedrijfskunde;
 • 3-6 jaar ervaring in business development, channelmanagement, consultancy, of partner management, bij voorkeur in de B2C-markt;
 • Sterke analytische en commerciële vaardigheden;
 • Ondernemend en proactief met een hands-on mentaliteit;
 • Uitstekende teamspeler en in staat zelfstandig te opereren;
 • Ervaren in stakeholder- en projectmanagement;
 • Uitstekende netwerkvaardigheden en in staat op hoog niveau te communiceren.

Dit ga je doen
Als Partnermanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, uitbouwen en professionaliseren van bestaande partnerships, met als doel: Samen groeien door elkaars sterkte optimaal te gebruiken. Je organiseert strategische samenwerkingen met fabrikanten om gezamenlijke marketingactiviteiten te ontwikkelen en je maakt gezamenlijke proposities en campagnes. Daarnaast initieer je nieuwe samenwerkingen met duurzame sectoren en zorg je voor de integratie van deze partnerships binnen onze organisatie, in samenwerking met interne stakeholders zoals productmanagement, marketing en verkoop.

Bekijk locatie