Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Commercieel, Verkoop

Logistiek, Transport

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€2500 - €3500Contactgegevens

Adres:

Kraakman

Hoofdplaatseweg 1b

4521PE Biervliet

Nederland


Postadres:

Postbus 2

4470 AA Wolphaartsdijk

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Kraakman

0616111988www.werkenbijkraakman.com

Vacaturenummer:

V202407080038

Solliciteer

Magazijn Medewerker

Kraakman

Einddatum: woensdag 07 augustus 2024

Als Magazijn Medewerker ben jij hét aanspreekpunt van de vestiging in Wolphaartsdijk. Jij zorgt er namelijk voor dat de klanten geholpen worden, dat de monteur de spullen hebben en dat het magazijn van de vestiging altijd goed gevuld is. Doordat je technische kennis op orde is, hebben de monteurs en jij al aan 3 woorden genoeg, bestellen die handel! Jij koopt niet zo maar onderdelen in, maar voor mooie merken zoals John Deere en Stihl.

Je gaat onderdelen bestellen bij verschillende leveranciers en je zorgt er dan ook voor dat deze materialen op tijd binnen zijn. Als de spullen binnen zijn zorg je dat ze op de juiste plek in het magazijn komen te liggen. Uiteraard laat je de monteurs ook even weten dat het er is.
De onderdelen liggen op de juiste plek. Net op tijd want er komt een klant de showroom binnen. Hij is op zoek naar tuingereedschap en jij gaat hem voorzien van advies op maat. Gaat de klant tevreden de showroom uit? Top, dat is de bedoeling! Je bent niet van het stilzitten. De telefoon gaat en je gaat dan ook telefonisch de klant verder helpen.

Einde van je werkdag in Wolphaartsdijk. Je hebt weer ontzettend veel klanten blij gemaakt, en daarnaast zijn je collega’s ook heel tevreden dat ze met JOU mogen samenwerken. Een diverse functie waarbij je veel kunt schakelen, maar toch dagelijks bezig kan zijn met de mooiste merken.

 

Hier herken jij je in

Jij bent een echte verbinder en vindt het fijn om samen met je team de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen afdeling van de vestiging. Ook ben je een teamspeler en krijg je energie om administratieve werkzaamheden van zowel klanten als collega’s te ontvangen en er direct mee aan de slag te gaan. Jij bent accuraat en gaat altijd punctueel te werk! Je vindt het leuk om deel uit te maken van een dynamische landelijke organisatie en draagt graag bij aan het succes van Kraakman.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Door je goede communicatieve en sociale vaardigheden zorg jij ervoor dat onze monteurs en klanten goed weten wat er speelt in en rondom het magazijn.

Dit vul je aan met:

  • MBO+ werk- en denkniveau.
  • Feeling voor techniek en logistieke processen
  • Ervaring binnen een (landbouw)mechanisatiebedrijf of vergelijkbaar is een pré
  • Technische kennis en inzicht
  • Proactieve en zelfstandige werkhouding, groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Redenen om voor Kraakman te kiezen

Elke klant, elke machine en elk vraagstuk heeft zo z’n eigen uitdagingen. Dat maakt het bij ons juist zo leuk. En omdat we ons boerenverstand graag goed gebruiken, is een goed aanbod voor ons de normaalste zaak van de wereld. Dat ziet er bij ons zo uit.

➔ Een goed salaris inclusief 27 vakantiedagen, deelname aan het pensioenfonds PME en korting op een aantal zorgverzekeringen? Geregeld!

➔ Een keer eerder weg voor een voetbalwedstrijd of speciaal event? Dat kan.

➔ Een dag eerder met vakantie omdat dit beter uitkomt? Geen probleem.

➔ Gebruikmaken van onze spullen om de uitlaat van je eigen auto te vervangen? Natuurlijk.

➔ Hobbymatig sleutelen in onze werkplaats? Ga je gang.

➔ Gesponsord worden als deelnemer aan ons trekker-trek team? Doen we.

 

Over deze vestiging

De focus van onze vestiging in Wolphaartsdijk ligt voornamelijk op akkerbouw en fruitteelt. Denk hierbij aan machines voor het grootschalig verbouwen van aardappels, uien, bieten en graan. Onze monteurs zijn dan ook gespecialiseerd in trekkers, combines, veldspuiten en oogstmachines van AVR. Hierin voorzien wij onze monteurs ook van een opleiding, zodat zij de klant zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Naast het uitvoeren van reparaties voeren wij ook veel onderhoudsbeurten uit die vooraf bij ons worden ingepland.

Vrijdag om 17.00 uur is het tijd voor de gezelligheid. Lekker borrelen met een goede snack staat hoog in het vaandel bij dit team van 30 collega's. Op de teamuitjes worden er mooie herinneringen gemaakt!

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.