Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

FlexibelContactgegevens

Bezoekadres:

Cederhof

Cederlaan 9

4421 BZ Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Johanneke Goethals

0113 342710www.cederhof.eu

Vacaturenummer:

V202407100033

Solliciteer

Verzorgende IG in de wijk

Cederhof - Kapelle

Einddatum: vrijdag 09 augustus 2024

Voor de Wijkverpleging zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

Verzorgende IG

(uren bespreekbaar)

 

Cederhof biedt wijkverpleging in de gemeente Kapelle. Dit doen we met 3 teams waarvan één team Wemeldinge beslaat. Werken bij de wijkverpleging in Cederhof is uitdagend, leuk en gezellig. Je werkt zelfstandig en hebt eigen regie. Toch ben je nooit alleen. Je start gezamenlijk met je collega's vanuit het verpleeghuis. Tijdens een dag- of avonddienst kun je hier samen met je collega’s eten. Tijdens de lunch is er voor iedere medewerker een gratis kop verse soep. We hebben zowel korte als lange diensten want wij begrijpen dat je niet dagelijks wil komen werken om aan je contracturen te komen. Onze roosteraars (teamleden) denken maximaal met je mee. Zo hebben we onlangs een dienst onder schooltijd gerealiseerd. 

 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG.

Je gaat met veel plezier aan de slag om zorg te verlenen aan onze cliënten. In jouw route kom je verschillende zorgvragen tegen. Dit varieert van ADL-zorg tot verpleegtechnische handelingen. Wij werken niet met verpleegkundige routes. Wil je toch even overleggen? Dan is er altijd een verpleegkundige aanwezig. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.


Wat breng je mee?

Je beschikt over het diploma verzorgende IG niveau 3. Je bent een betrokken collega die werkt met hart én hoofd. Je kunt zelfstandig werken en omgaan met de dynamiek in de wijkverpleging. Zorg verlenen is teamwork dus communiceren en samenwerken is minstens zo belangrijk. Naast zelfstandigheid beschik jij dus over goede communicatieve vaardigheden en ben je een teamspeler.

Wat bieden wij?

Een boeiende werkplek binnen een kleinschalige zorgorganisatie, die volop in ontwikkeling is. Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de CAO VVT.

  

Wil je eerst meer informatie over deze functie?

Voor vragen kun je contact opnemen met Johanneke Joosse of Nicky Ganseman,  via tel.nr.: 0113-342710. 

 

Interesse?

Jouw sollicitatie zien wij graag  z.s.m. tegemoet. Deze kun je per email versturen naar: info@cederhof.eu

Bekijk locatie