Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Traineeship


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

FlexibelContactgegevens

Bezoekadres:

Cederhof

Cederlaan 9

4421 BZ Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Johanneke Goethals

0113 342710www.cederhof.eu

Vacaturenummer:

V202407100034

Solliciteer

Trainee Wijkverpleegkundige

Cederhof - Cederlaan 9 4421BZ Kapelle

Einddatum: zaterdag 17 augustus 2024

Voor de wijkverpleging zoeken wij

 

Trainees Wijkverpleegkundigen

niveau 5/6 (evt. i.o.)

 

Het betreft een traineeship voor minimaal 24 uur per week (aantal uren zijn in overleg) en voor de duur van 2 jaar met zicht op vast dienstverband.

 

Wat ga je doen?

Het traineeship is een tweejarig programma waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een wijkverpleegkundige met kennis van zaken! We investeren in kennis, trainingen, meedraaien en werken op verschillende werkplekken. Na 2 jaar kun je kiezen waar je wilt werken en wat je ambieert als verpleegkundige.

Je start in de wijkverpleging. In het begin ligt de focus op het leren kennen van de cliënten, het team, de diensten en structuren binnen Cederhof. Hierna wordt je gekoppeld aan een wijkverpleegkundige. Je dienstenstructuur zal voornamelijk bestaan uit dagdiensten waarbij je in de ochtend zorg verleend en ’s middags wijkverpleegkundige taken uitvoert. Je krijgt diverse cursussen en scholingen aangeboden om de juiste bekwaamheden te verkrijgen. Om een allround beeld te krijgen zul je steeds een periode meekijken bij andere disciplines. Dit doen we in overleg met jou. Denk hierbij aan de kwaliteitsverpleegkundige, de praktijkopleider, het coördineren van huishouding en dagbesteding en coördinerend verpleegkundigen intramuraal.

 

Wat breng je mee?

Je beschikt over een HBO-V diploma en bent enthousiast en ambitieus.  Je vindt het leuk om jouw collega’s op een coachende wijze te ondersteunen. Je bent doortastend en denkt in mogelijkheden. Heb je nog geen HBO-V diploma maar wil je deze behalen of ben je al een eindje op weg? We bespreken graag de mogelijkheden.

Wat bieden wij?

Een boeiende werkplek binnen een kleinschalige zorgorganisatie, die volop in ontwikkeling is. Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de CAO VVT.

 

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicky Ganseman (manager Zorg Thuis). Vragen m.b.t. de procedure kun je stellen aan Johanneke Joosse (personeelsadviseur). Beiden zijn bereikbaar via tel.nr.: 0113-342710 of via n.ganseman@cederhof.eu.

 

Jouw sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, zien wij graag  
z.s.m. tegemoet. Deze kun je per email versturen naar Johanneke Joosse (info@cederhof.eu).

Bekijk locatie