Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€3213 - €3959Contactgegevens

Bezoekadres:

Elopak b.v.

Mr. F.J. Haarmanweg 44

4538 AS Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Veli Eryürük

0115 - 682 000www.werkenbijelopak.nl

Vacaturenummer:

V202407100040

Solliciteer

Junior HR Operations Partner

Elopak b.v. - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 09 augustus 2024

Word onderdeel van ons team!

Werk in een leuk team binnen een ambitieuze, internationale organisatie. Combineer jouw mensgerichte aanpak met je passie voor Learning and Development.  Geef zelf vorm aan je nieuwe functie en verdiep je in onze organisatie. Dit is wat jou te wachten staat als Junior HR Operations Partner bij Elopak. Op zoek naar je droombaan? Dit is ‘m!

 

Wat ga je doen?

De dag begint met een warm welkom op kantoor. Na het bijpraten met collega's bekijk je je agenda voor vandaag. Je ziet dat er een nieuwe medewerker start, dus je begint met het foutloos invoeren van gegevens in verschillende systemen. De arbeidsovereenkomst van je nieuwe collega heb je al eerder opgesteld. Tussendoor stuur je herinneringen aan teamleiders over contractverlengingen en jubilea en houd je de verlofsaldi in de gaten. Vervolgens verwerk je een functiewijziging en salarisaanpassing zodat het personeelsdossier up-to-date blijft.

 

Daarna focus je je op je grootste passie: Learning & Development. Jij stelt interne trainingen op, coördineert, plant en monitort deze. Je zorgt ervoor dat een geschikte trainer is geboekt, regelt een ruimte en stuurt de benodigde informatie naar alle deelnemers.

 

Na de welverdiende lunch richt je je op het registreren van ziek- en herstelmeldingen. Je signaleert proactief frequent verzuim en onderneemt de nodige acties. Ook neem je activiteiten rondom de Wet Verbetering Poortwachter op en bereid je deze voor om aan de Senior HR Operations Partner over te dragen indien nodig.

 

Morgen is er weer een dag! Je reserveert tijd in je agenda om de verlofrapportage voor te bereiden. Je controleert nauwkeurig of alle mutaties correct zijn verwerkt. Met een voldaan gevoel sluit je de dag af, wetende dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan een soepel draaiende HR-afdeling. Tot morgen!

 

Jouw taken op een rij:

 • Beheren van ons E-learning systeem
 • Aanmelden van nieuwe medewerkers in ons personeelssysteem
 • Up-to-date houden van de personeelsdossiers
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • Coördineren, ontwerpen en verbeteren van trainingen
 • Opleidingsrapportage maken en delen met het management
 • Registreren van ziek- en herstelmeldingen, signaleren van frequent verzuim en ondernemen van actie. Actief oppakken van alle activiteiten rondom de Wet Verbetering Poortwachter
 • Last but not least: Een luisterend oor voor medewerkers en leidinggevenden

 

Wat wij in jou waarderen:

Je werkt graag samen met collega's en pakt vraagstukken op een innovatieve manier aan. Je kunt goed plannen, organiseren en overtuigen. In een veranderende organisatie bewaar je de rust en functioneer je goed. Je bent proactief, bewust van de (in)formele regels en verschillende posities en krachtenvelden binnen en buiten de organisatie en handelt hiernaar.

 

Daarnaast heb jij:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in HR en/of Learning and Development.
 • Uitstekende organisatorische, communicatieve en administratieve vaardigheden.
 • Up to date kennis van het Nederlands arbeidsrecht.
 • Ervaring met E-learning software is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Het vermogen om overzicht te behouden en prioriteiten te stellen.

 

Wat krijg je terug?

Veel vrijheid om je functie vorm te geven in onze laagdrempelige organisatie.  Doordat je deel bent van de HR-afdeling, heb je een goed beeld van wat er speelt in de organisatie. Collega’s van verschillende afdelingen delen graag hun kennis en inzichten met je, en jouw team neemt de tijd om je wegwijs te maken. Verder ontvang je:

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.214,- en € 3.959,- (o.b.v. 36 uur), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en met de mogelijkheid om door te groeien.
 • 8 % vakantiegeld op basis van 12 maandsalarissen.
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 5 extra verlofdagen te kopen of verkopen.
 • Laptop en telefoon.
 • De mogelijkheid om incidenteel thuis te werken.
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen, gebaseerd op jouw leer- en ontwikkelbehoefte.
 • Diverse andere voordelen zoals een sportregeling, fietsplan en flexibele werktijden. En een hele leuke personeelsvereniging!

 

Vind je plek bij Elopak!

Elopak is een internationale organisatie die verpakkingen levert voor zuivelproducten en vruchtensappen. Daarnaast leveren wij complete verpakkingssystemen zoals vulmachines, verpakkingsmaterialen en distributiesystemen. Bij Elopak B.V. werken ruim 500 mensen, verdeeld over twee locaties: de Converting Plant aan de Mr. F.J. Haarmanweg en de Coating Plant (voormalig Elocoat) aan de Osloweg.  Er gaat geen vakantie meer voorbij zonder dat je in de lokale supermarkt hebt gekeken of onze pakken in het koelvak staan!

 

Heb je nog vragen?

App, bel of mail dan naar Wesley Mieras (Senior HR Operations Partner): 06 -23 95 51 90 / wesley.mieras@elopak.com.

 

Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek om terug te bellen. We komen graag met je in contact!

Bekijk locatie