Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

VerzuimTij

Mr. F.J. Haarmanweg 16

4538 AR Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 201

4530 AE Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Patrick Dierings

0115-712648www.verzuimtij.nl

Vacaturenummer:

V202407100041

Solliciteer

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts

VerzuimTij

Einddatum: woensdag 31 juli 2024

Wie zijn wij

VerzuimTij is een jong en dynamisch bedrijf met ruime ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en -preventie. Wij staan voor ona ankelijk advies en hoogwaardige dienstverlening die erop gericht zijn om verzuim beheersbaar te maken. We nemen de regie omtrent ziekteverzuim van werkgevers over, zodat ze al hun tijd kunnen besteden aan het ondernemen. Daarnaast staan we werkgevers bij om de financiële schade als gevolg van ziekteverzuim zoveel mogelijk te beperken. We zetten onafhankelijke en professionele Casemanagers, Bedrijfsartsen en Praktijkondersteuners Bedrijfsartsen in die namens de werkgever alle processen op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid regisseren en alle contacten verzorgen tussen de diverse betrokken partijen.

Als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts ben jij de specialist

De ondersteuner neemt steeds meer werkzaamheden over van de bedrijfsarts. Zodoende kan de bedrijfsarts zich meer inzetten op zijn kerntaken. Je specialisme zit in toetsen van lichamelijke en psychische belastbaarheid en ook het beoordelen van inzetbaarheid. Door de specialistische kennis en ervaring van de praktijkondersteuner ben je bekwaam om zelfstandig te opereren onder supervisie van de bedrijfsarts.

Jij bent een kundige gesprekspartner op het gebied van gezondheid en vitaliteit met interesse in verzuimbegeleiding. Je hebt talent in luisteren en doorvragen, waardoor je in gesprekken snel tot de kern van een probleem komt. Je bent oplossingsgericht en ziet mogelijkheden in iedere situatie. Door jouw inlevingsvermogen en sterke communicatieve vaardigheden weet jij anderen altijd te stimuleren en activeren.

Dit wordt jouw functie

Het gaat om een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie waarbij je voor verschillende werkgevers aan de slag gaat om het verzuim te begeleiden van hun werknemers die in het verzuim terecht zijn gekomen. Tijdens het spreekuur ga je op zoek naar de bron van de klachten en wil je weten waaruit de werkzaamheden van de werknemer bestaan. Je bespreekt de medische oorzaak (of andere oorzaak) van het verzuim en welke klachten hierdoor ontstaan. Als dit helder is, kan een plan worden gemaakt om over te gaan tot werkhervatting in eigen werk of andere werkzaamheden. Van het gesprek maak je verslaglegging voor in het dossier. Kortom, je bent niet verantwoordelijk voor het medisch dossier maar wel voor de rapportage. Je denkt mee en indien nodig neem je het initiatief wanneer inzet van de medische lijn is gewenst.

In de functie van Praktijkondersteuner Bedrijfsarts werk je onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Je draait dagelijks spreekuren en voert een deel van de medisch inhoudelijke taken uit onder instructie, begeleiding en supervisie van de bedrijfsarts. Je werkt te allen tijde binnen de door de bedrijfsarts vastgestelde kaders en prognose. Voorzie je vertraging of stagnatie in herstel? Dan initieer je een afspraak met de bedrijfsarts voor een nieuwe medische beoordeling.

Welke talenten bezit je?

Empathie hebben, doortastend zijn en het aangaan van verbinding met de ander is wat je meebrengt als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts.

Daarnaast heb je:

  • Je hebt een HBO werk en denkniveau, bij voorkeur in de richting medisch/paramedisch/sociaal/psychologie/HR of specialisatie op het gebied van taakdelegatie;
  • Werkervaring binnen het medisch/paramedisch werkveld of als re-integratie coach/casemanager verzuim;
  • Kennis van informatieverwerking conform wet AVG en Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp);
  • Kennis van professionele richtlijnen en socialezekerheidswetgeving;
  • In het bezit van een rijbewijs en bereidheid om naar diverse spreekuur locaties te reizen binnen jouw regio;
  • Je talenten zitten zeker in je communicatieve vaardigheden;
  • Je bruist van vertrouwen.

Geen kennis of ervaring als Praktijkondersteuner? Dat is geen probleem. Wij verzorgen een op maat gemaakt in company programma om jou op te leiden. Daarbij vinden we het wel belangrijk dat je in grote mate voldoet aan de in deze vacature gevraagde punten.

Soliciteer nu!

Een afwisselende en verantwoordelijke functie bij een snel groeiende organisatie met gezellige, enthousiaste en gemotiveerde collega’s om mee te sparren en daarnaast een open organisatiecultuur.

Wij verwachten geen carrière jagers maar een teamplayer waarmee wij persoonlijke en organisatorische ontwikkeling willen oppakken. Wij investeren graag in een nieuwe collega, jij ook in ons?

Ben je enthousiast geworden? En ben jij klaar voor de overstap en ga je voor de carrièreswitch? Stuur je E-mail met motivatie en CV uiterlijk 31 juli naar: VerzuimTij BV T.a.v. Anique Jansen. E-mail: pz@verzuimtij.nl