Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company - De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company - De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202407100045

Solliciteer

Associate Operator

Wiertz Company - De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: donderdag 15 augustus 2024

Dow is op zoek naar een Procesoperator om team Dow te versterken in Dordrecht, Nederland. Als Procesoperator bij Dow werk je bij één van de marktleiders op het gebied van kunststoffen en chemicaliën. We verzekeren jou van een toffe werkomgeving en een gezellig team waar iedereen op elkaar kan rekenen.

Wat ga je doen?
Bij Dow werk je in de fabriek met productie-installaties waarin steeds de nieuwste technologische ontwikkelingen worden toegepast. Door een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden leer je de fabriek tot in detail kennen. Je kunt daardoor verbanden tussen verschillende systemen leggen en je bent eventuele problemen altijd één stap voor. Samen met je collega’s voer je de diverse werkzaamheden uit, waarbij open communicatie en veiligheid voorop staan. Zo zorgen we samen dat onze producten van uitstekende kwaliteit blijven.

Verantwoordelijkheden
 • Je volgt het beleid om een veilige werking van de fabriek te garanderen en de productiedoelstellingen binnen de kwaliteitsnormen te behalen.
 • Je bedient en controleert procesapparatuur.
 • Je voert geplande operationele taken uit en taken die ontstaan als gevolg van het oplossen van ongeplande gebeurtenissen.
 • Je werkt samen met teamleden van de ploegendienst en andere ploegendiensten om elkaars kennis te benutten en om de werklast in evenwicht te houden. Je zorgt ook voor een effectieve aflossing tijdens de ploegendienst.
 • Je gebruikt je proceskennis en -vaardigheden om verbeteringen aan te brengen in de prestaties van de fabriek.
 • Je voert zelfstandig onderhoud uit, inclusief kleine reparaties en preventief onderhoud, waarbij je gebruik maakt van de juiste procedures.

Wat kun jij?
 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 3 in de richting procestechniek plus 3 jaar relevante werkervaring nodig;
 • Of je hebt een mbo-opleiding niveau 4 richting procestechniek afgerond of verwacht deze af te ronden (relevante werkervaring is niet verplicht);
 • Of je hebt een technische BSO met 3 jaar relevante werkervaring of TSO (relevante werkervaring is niet verplicht).

Voorkeur kwalificaties
 • Deelname aan de bedrijfsbrandweer is een sterke plus.

Wat krijg je?
 • Een prachtig salaris
 • 13e maand
 • 25 vakantiedagen en vakantiegeld

Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux werken vele medewerkers dagelijks aan innovaties. Dit doen zij door wetenschappelijke inzichten te combineren met technologische kennis. Zo leveren zij duurzame bijdragen aan het oplossen van de meest dringende problemen in de wereld, zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit.
De geschiedenis van Dow in de Benelux begint in 1955 met de opening van een handelskantoor. Inmiddels is Dow Benelux uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Circa 2000 gedreven medewerkers werken vanuit 6 vestigingen en 20 fabrieken in Nederland en België aan toonaangevende producten en oplossingen. De kunststoffen en chemicaliën die in de Benelux worden geproduceerd vinden hun weg naar klanten en markten in de hele wereld.

Bekijk locatie