Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Energie, Gas, Water

Industrie, Chemie


Categorie:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

ENGIE Services

Innovatieweg 6

4542 NH Hoek

Nederland


Postadres:

Innovatieweg 6

4542 NH Hoek

Nederland


Contactpersoon:

Engie Recruitment

+31 6 226 671 67werkenbij.engie-services.nl/

Vacaturenummer:

V20180922008

ENGINEER PIPING EN MECHANICAL, TERNEUZEN

ENGIE Services - Innovatieweg 6, Hoek

Einddatum: dinsdag 25 december 2018

ENGIE is al lang niet meer de installateur om de hoek. Steeds vaker vragen klanten ons om mee te denken in de ontwerpfase. Daarom zijn we op zoek naar pioniers die het leuk vindt om mee te bouwen aan een nieuw team Industrial Engineering en dit verder te professionaliseren.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING ENGINEER PIPING EN MECHANICAL, TERNEUZEN

Als Engineer Piping & Mechanical sta jij aan de basis van een succesvol project. Mede door jouw inzet zal de projectrealisatie soepel verlopen en worden de faalkosten verder teruggedrongen. Je komt te werken in een veelzijdig bedrijf met volop mogelijkheden om te groeien en zelf nieuwe dingen te ontwikkelen. Onder leiding van een Projectengineer ben jij de specialist op Piping & Mechanical gebied. Je werkt voornamelijk in het prachtige Zeeland voor onze klant Dow. In een later stadium zullen we soortgelijke werkzaamheden ook bij andere klanten in de regio gaan uitvoeren. In elk geval voor projecten met een scope tot ongeveer €500.000.

 

Als Engineer Piping & Mechanical bij ENGIE Services ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties in een industriële omgeving.

Binnen deze complexe omgeving werk je aan een grote verscheidenheid van opdrachten waarbij je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit;

  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp (en realisatie) van (deel)installaties binnen een industriële omgeving
  • Je controleert documenten op correctheid en volledigheid
  • Je werkt aan de vervanging van leidingsystemen tot aan de uitwerking en uitvoering van een complete procesinstallatie
  • Je vertaalt de wensen van de klant naar concrete ontwerpen
  • Je zorgt voor een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan deze wensen en eisen

 

FUNCTIE-EISEN

Om de rol van Engineer Piping & Mechanical uit te kunnen voeren kijken wij uit naar mensen met;

  • Minimaal een HBO opleiding Werktuigbouwkunde met minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ruime engineeringservaring binnen de industrie (bij voorkeur binnen de chemie)
  • Ervaring met kleinere multidisciplinaire projecten
  • Kennis van de PED richtlijnen
  • Ervaring met SMART PLANT van Intergraph (SP3D, INtools) en Powerdraft microstation is een pré

 

WAT BIEDEN WIJ JE

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

BEDRIJFSINFORMATIE

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

 

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen Veldhoven en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

 

CONTACTINFORMATIE

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Larren van Meeteren via 06 143 39 302 of per mail larren.van.meeteren@engie.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.