Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Zakelijke dienstverlening


Categorie:

Commercieel, Verkoop

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-Duiveland

Tholen & St. Philipsland


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Schipper Groep

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattinja Oostdijk

0113-239400www.schippergroep.nl

Vacaturenummer:

V20181101012

HR-Adviseur (Zuid-Holland, West-Brabant)

Schipper Groep - Zuid-West Nederland, West-Brabant

Einddatum: donderdag 28 februari 2019

Instroom, doorstroom, uitstroom en alles wat daar tussendoor loopt: op alle facetten van het HR-vakgebied, ben jij inzetbaar. Of het nu gaat om een werving- en selectievraagstuk bij een horecaondernemer of een groot project omtrent het ontwikkelen van arbeidsvoorwaarden en beleid bij een industriële klant, jij gaat zelfverzekerd op pad om directeurs, leidinggevenden en/of andere personeelsadviseurs te ondersteunen.

Wie ben jij?

Ja, een uitstekende HR-adviseur dus! Het personeelswerk stroomt bij jou door de aderen en met de ruime ervaring die jij al hebt opgedaan, kunnen we jou zo op pad sturen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden te combineren met een stevige dosis actuele vakkennis, ben je in staat ook de impliciete vraagstukken te herkennen en op te pakken. Voor de klant, maar ook voor jouzelf: met het nodige commerciële inzicht snap jij immers dat dat kansen zijn om niet laten liggen. Met jouw inhoudelijke kwaliteiten en overredingskracht zet je behoeften van de klant om in concrete opdrachten, zodat jouw werkweek voldoende gevuld blijft. Je werkt graag zelfstandig aan en voor jouw klantenportefeuille in Zuidwest Nederland, maar hecht ook waarde aan het samenwerken binnen het HR-team. 

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Schipper Personeel & Organisatie omvat het volledige terrein van advisering op HR-gebied zoals (interim) personeelsmanagement, coaching en het verzorgen van trainingen. Onze HR-Adviseurs weten welke middelen zij in kunnen zetten om het personeelsbeleid van onze klanten op de juiste wijze vorm te geven en ondersteunen van A tot Z in het proces. Onze klanten zijn voornamelijk te vinden in de MKB- en familiebedrijven.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via deze knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Marco Hamelink, Directeur, via telefoonnummer 06 – 245 846 93.