Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Categorie:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Walcheren


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Loes Hensgens

0113-820781www.werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V20181113011

Marketing & Communicatie Medewerker

Roompot Vakanties - Hoofdkantoor Kamperlan

Einddatum: dinsdag 12 februari 2019

Jouw functie in het kort 

Je bent dagelijks actief in het opzetten, initiëren en uitvoeren van diverse projecten ter ondersteuning van alle soorten communicatie op de vakantieparken.
Wat ga je doen? 

Parkcommunicatie is onderdeel van de afdeling Sales en Marketing. Parkcommunicatie is verantwoordelijk voor de verschillende communicatiemiddelen op de vakantieparken. Hierbij gaat het om het drukken van flyers en poster tot het maken van informatieborden voor op de vakantieparken.

Op dagelijkse basis houd jij je bezig met diverse projecten ter ondersteuning van de sales-activiteiten op de vakantieparken. 70% van de werkzaamheden bestaat uit het coördineren van het complete productieproces van uiteenlopende communicatiemiddelen (verzamelen content, offertetraject, briefing met een extern bureau, eindredactie, beeldredactie, in- en externe communicatie). Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne opdrachtgevers.

Wat vragen wij van jou? 
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring en/of opleiding in de toeristische, (marketing) communicatie of grafische sector is een pre
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
  • Kennis van de Duitse taal is een vereiste
  • Commercieel ingesteld
  • Nauwkeurig en gestructureerd
  • Hands-on mentaliteit
Wat krijg jij daarvoor terug? 

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je te ontplooien tot professional. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

Roompot Spirit 
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.