Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Zakelijke dienstverlening

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 

Dienstverlening


Categorie:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-Duiveland

Tholen & St. Philipsland


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Schipper Groep

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattinja Oostdijk

0113-239400www.schippergroep.nl

Vacaturenummer:

V20180605007

Junior Assistent-Accountants

Schipper Groep - Zeeland

Einddatum: maandag 31 december 2018

Voor alle vestigingen van de Schipper Groep zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Assistent-Accountants.

 

Functieprofiel

Cijfers zijn echt jouw ding. Van het verwerken van de administratie van de klant tot het doen van belastingaangiftes en het onder begeleiding verzorgen van periodieke rapportages; geen klus ga jij uit de weg. Je beweegt je gemakkelijk in onze praktijk, want naast een goed gevoel voor cijfers, ga je ook voor kwaliteit en ken je de weg in deze wereld vol digitalisering en automatisering. Het leren kennen van nieuwe (boekhoudkundige) computersystemen kost jou geen moeite en dat gemak deel je graag, want zowel onze klanten als jouw nieuwe collega’s kunnen soms wel wat hulp gebruiken met al die ICT-middelen.

 

Wie ben jij?

Een specialist in de dop én de adviseur van de toekomst. Een jonge, enthousiaste collega met de juiste focus: de toekomst. Je staat immers aan het begin van een glansrijke carrière in de accountancy. Met jouw ambitie en leervermogen heb je een hoop potentie. De hbo AC/BE opleiding die je (bijna) hebt afgerond hebben je een goede basis gebracht om aan de slag te kunnen. Een beetje (toekomstig) adviseur kan daarbij niet zonder een goed stel sociale voelsprieten en aardige communicatieve vaardigheden. Een goed gesprek is voor jou dan ook vanzelfsprekend, waardoor het delen van kennis, het stellen van vragen en het samenwerken met klant en collega jou heel natuurlijk afgaat.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar een grote variëteit aan mkb- en agroklanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.