Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Onderwijs


Categorie:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Regio:

Walcheren


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Scalda

Postbus 102

Postbus 10 Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V20181206038

Wij zijn op zoek naar een Docent LB Infra GWW (BOL 4) (0,8 fte)

Scalda - Vlissingen

Einddatum: vrijdag 21 december 2018

Het College voor Techniek en Design verzorgt diverse mbo-opleidingen op o.a. het gebied van civiele techniek. Studenten krijgen de kans om zich te ontwikkelen door onze praktijkgerichte opleidingen voor veelzijdig en verantwoordelijk civiele werk op verschillende niveaus.

Wij zijn per direct ter vervanging wegens ziekte voor locatie Vlissingen op zoek naar een gedreven, enthousiaste, collegiale en proactieve:

 

Docent LB Infra GWW (BOL 4) (0,8 fte)

 

De functie, jouw taken:

Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als projectondersteuning. Het kan gaan om lessen weg- en waterbouw, bedrijfskunde en tekenen. Je begeleidt studenten bij projecten, stages en het afsluitende examen. Daarnaast ben je als docent voor studenten de persoonlijke coach. Voor ons is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van Infra-GWW (ontwerp en uitvoering) en dat je het contact met jonge mensen leuk vindt. Daarnaast weet je de kennis die je hebt goed over te dragen op een eigen wijze kunt delen met onze studenten.

 

       De functie eisen, wat willen wij van jou?

Competenties: interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoud en didactiek, organisatorisch, samenwerken met collega's, samenwerken met omgeving, reflectie en ontwikkeling, klantgericht, integriteit en flexibiliteit.

 

       Wat moet je nog meer in huis hebben?

  • Beschikken over een aantal jaar werkervaring op het vakgebied van Infra-GWW in verschillende uitgevoerde taken;
  • breed inzetbaar zijn binnen de opleiding Infra-GWW, zowel op het gebied van uitvoering (wat een pré is) als van ontwerp;
  • een afgeronde (leraren)opleiding op het vakgebied Infra-GWW of PDG (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift, een didactische opleiding welke na verlenging contract in overleg met leidinggevende gestart kan worden);
  • in staat zijn nieuwe ontwikkelingen in de markt te signaleren en hierop vanuit een onderwijscontext leermogelijkheden te ontwikkelen;
  • vaardigheid in het motiveren en begeleiden van studenten;
  • aantoonbare affiniteit met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
  • goede ICT vaardigheden;
  • hbo werk- en denkniveau, ook kandidaten met mbo niveau 4 en ruime werkervaring worden uitgenodigd om te solliciteren;
  • kandidaten die voor een deel van de vacature in aanmerking willen komen (combinatie met baan in bedrijfsleven is mogelijk) worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 

Salaris en overige voorwaarden:

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 2.757,00 / max. € 4.123,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform de cao mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

 

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2019 ter vervanging wegens ziekte.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Stef Abrahamse, teamleider Bouwkunde, Infra-GWW en Schilderen, telefoon: 06-14890346.

 

De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je downloaden via de site https://www.scalda.nl/vacatures/docent-lb-infra-gww.

 

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt jouw sollicitatie voor vrijdag 21 december 2018 via de site https://www.scalda.nl/vacatures/docent-lb-infra-gww indienen. Sollicitaties die niet via de site van Scalda binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

 

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 2 van 2019.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.