Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Tijdelijk


Branche:

Onderwijs


Categorie:

Overig


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Opleidingsniveau:

Overig


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Uren:

24 tot 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Oude Vaart 1

4537 CD Terneuzen

Nederland


Postadres:

postbus 375

4530 AJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jacqueline van den Dries

0115-612155www.vozeeuwsvlaanderen.nl

Vacaturenummer:

V20181206049

Docent Wiskunde 1e graad Oostburg

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen - Oostburg

Einddatum: zaterdag 05 januari 2019

Het Zwin College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in West Zeeuws-Vlaanderen met alle opleidingen onder één dak. De school telt 800 leerlingen in het schooljaar 2018-2019 en rond de 100 medewerkers. Kenmerkend voor het Zwin College is de persoonlijke benadering. Het personeel kent de leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We proberen met elkaar een veilige omgeving te creëren waar mensen, leerlingen, ouders en personeel zich thuis voelen. Dit vormt een goede basis voor een succesvolle schoolcarrière op het Zwin College. Het eindresultaat is een waardevol diploma, waarmee je verder kunt op een vervolgopleiding waar dan ook.

Onderwijs op het Zwin College betekent niet alleen dat je kennis vergaart en vaardigheden leert in de vakken van de lessentabel, maar ook dat je kennismaakt met culturele en sportieve activiteiten en de ‘wereld buiten West-Zeeuws-Vlaanderen’. Op die manier proberen wij onze leerlingen optimaal voor te bereiden op ‘het leven’ in de brede zin van het woord. Het ontdekken van eigen talenten, die samen met anderen ontwikkelen, leren dat iedereen verschillende talenten heeft en elkaar ook respecteert. Wij proberen leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn en welke vervolgkeuzes bij hen passen.

 

Wegens ziekte van een collega is het Zwin College te Oostburg per direct op zoek naar een eerste graads docent wiskunde.
De verwachting is dat de ziektevervanging voor langere tijd is.

Een  gedeelte van de klassen betreft havo 4. In onderling overleg zullen de andere klassen toebedeeld worden.

De voorkeur gaat uit naar een docent met een eerste graads lesbevoegdheid, maar ook docenten met een tweede graads lesbevoegdheid of docenten die studerende zijn, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 

De docentenfuncties worden gehonoreerd in schaal LB (minimaal € 2.601,- tot maximaal

€ 3.978,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met CV zo spoedig mogelijk mailen naar mevrouw drs. N.J.G. Coppieters, stafmedewerker P&O