Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Categorie:

Automatisering, Internet

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Regio:

Walcheren


Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V20181228101

Teamlead CRO

Roompot Vakanties - Hoofdkantoor Middelburg

Einddatum: zaterdag 20 juli 2019

Jouw functie in het kort 

Samen met je team zorg je continu voor de verbetering van de websites van Roompot Vakanties.

 

Wat ga je doen? 

Het CRO team is afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en bestaat op dit moment uit 7 fte. Het team bestaat uit: een Conversie Specialist, UX designer, Visual Designer, User Researcher, Gedragspsycholoog en twee Web Analisten. Kortom: een team vol expertise om een koers uit te zetten en allerlei nieuwe concepten, ideeën en testen te bedenken. Het doel is altijd: het zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om een boeking te plaatsen. Met je team zorg je ervoor dat het boeken van een vakantie net zo relaxt voelt als de uiteindelijke vakantie zelf.

 

Als teamlead stuur jij het CRO team aan en leg je verantwoording af aan de E-Commerce Manager. Jij bepaalt de prioriteiten in projecten en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Discussies in het team weet je plat te slaan en rationeel aan te vliegen. Je weet je collega’s te inspireren en mee te nemen naar het volgende niveau.

 

Je stuurt op cijfers en objectief beslissen is waar je achter staat. Objectief beslissen betekent ook: “test it or forget it”, oftewel elke wijziging of idee wordt getest en niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarnaast signaleer je nieuwe trends en inspireert hiermee het team om nieuwe concepten te gaan proberen. Je weet hiervoor de kennis en inzichten van de verschillende disciplines in je team (maar ook daarbuiten!) te bundelen en in te zetten.

 

Als teamlead CRO ben je verantwoordelijk voor:

  • De resultaten van het team en de uiteindelijk behaalde verbeteringen

  • Het prioriteren van de backlog en het inplannen van sprints

  • De bewaking van je optimalisatie budget

 

Wat vragen wij van jou? 

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het CRO vakgebied

  • Minimaal 2 jaar ervaring in het aansturen van een team

  • Sterk analytische blik op probleemstellingen

  • Ervaring met het werken in sprints

  • Ervaring met budgettering is een pre

  • Kennis van Google Analytics is een pre

 

Wat krijg jij daarvoor terug? 

Een zeer uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

 

Roompot Spirit 

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.