Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Tholen & St. Philipsland


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

n.v.t.

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Dienstverband:

Vast


Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

MBO


Categorie:

Administratief, Secretarieel


Branche:

Productie


Contactgegevens

Adres:

Modoc

Albertplesmanweg 1a

4462 GC Goes

Nederland


Postadres:

Albertplesmanweg 1a

4462 GC Goes

Nederland


Contactpersoon:

Christel Dobbelaar

0113-820816www.modoc.nl

Vacaturenummer:

V20190111055

Customer service medewerker

Modoc - Tholen

Einddatum: zondag 10 februari 2019

Wat ga jij doen:

Zodra de collega’s van sales een overeenstemming met de klant hebben, wordt het orderproces in gang gezet. De administratieve afhandeling valt onder jouw verantwoording en jij pakt de order vanaf dat moment verder op. Met veel accuratesse verwerk je de opdrachten in het ERP systeem. Je monitort de order van binnenkomst tot aankomst bij de klant en zorgt ervoor dat dit soepel verloopt. Hierbij zijn zaken als het boeken van transport en exportdocumenten in orde maken dagelijkse gang van zaken. Ben jij de administratieve ondersteuning voor de sales collega’s van onze opdrachtgever?

Je hoofd koel kunnen houden is zeker van belang bij het uitoefenen van deze functie. Je komt namelijk te werken binnen een dynamische afdeling, waarbij ad-hoc werkzaamheden niet onbekend zijn. Het kan zomaar zijn dat je midden in de verwerking van een grote order onderbroken word door een collega van Shipping met een dringende vraag over een lopende order. Ook spoedorders zijn aan de orde van de dag.

Hier ga jij aan de slag:

Bij dit internationale bedrijf zorg jij samen met 60 betrokken collega’s voor een goede klanttevredenheid en productie van een uniek product in de markt. Het productiebedrijf heeft een vaste klantenkring. Wanneer je daar binnenstapt ervaar je direct de gemoedelijke sfeer. Van de directeur die een praatje komt maken op de werkvloer tot gezellig samen lunchen met alle collega’s tijdens de pauze. Het werken met deze 60 medewerkers voelt als het werken in een grote familie.

Waar jij goed in bent:

Je bent administratief goed onderlegd en hebt bij voorkeur ervaring binnen een productieomgeving. Ook het in behandeling nemen van exportdocumenten is jou niet vreemd. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, aangevuld met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je bent op korte termijn, uiteraard rekening houdende met een opzegtermijn, inzetbaar.

Wat we jou bieden:

Je komt te werken in een zeer prettige werksfeer, waarbij persoonlijk contact en sociale betrokkenheid van belang is. Dit alles binnen een dynamische en internationale omgeving.

Vanuit deze onderneming kun je de volgende zaken verwachten:

  • Een dienstverband voor de lange termijn, met uitzicht op vast contract;
  • Een prima salaris conform het eigen waarding- en salarisgebouw;
  • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
  • Je krijgt de ruimt en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Ga jij de administratieve afhandeling oppakken van de orders als customer service medewerker? Stuur je cv en motivatie dan naar tholen@modoc.nl!