Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Opleidingsniveau:

MBO


Dienstverband:

Vast


Branche:

Transport, Opslag, Distributie 


Categorie:

Administratief, Secretarieel


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20190111065

Check-in baliemedewerker

De Pooter Personeelsdiensten - De Pooter Personeelsdiensten - Middelburg

Einddatum: zondag 10 februari 2019

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener en zorgt voor de distributie, recycling, productie en resale van kunststofgranulaten voor de petrochemie.

Functieomschrijving

Jij bent klaar voor een nieuwe uitdaging, kan goed overzicht bewaren en houd je goed staande in een stressvolle omgeving. Dan ben jij iets voor deze administratieve functie van check-in en check-out medewerker!

Hoe ziet jouw dienst er uit?

Jij begint je dag met een kopje koffie en kijkt wat ervandaag op de planning staat. Halverwege je bakje komt de eerste chauffeur albinnen met zijn shipping list. Terwijl je deze aan het invoeren bent in het SAPsysteem komen de volgende chauffeurs al binnen lopen. Net op dat moment looptje printer vast waardoor de picking list er niet uit komt. De chauffeurs wordensteeds ongeduldiger want zij willen ook zo snel mogelijk weer verder. Je geeftaan bij de chauffeurs dat je het probleem gaat oplossen en probeert de printerte resetten. Gelukkig lukt dit en kan je de picking listen uitprinten. Je kopjekoffie is inmiddels wel koud geworden maar dat ben je onderhand wel gewend. Ondertussenbedenk je ineens dat je nog een belletje moet doen en net wanneer je detelefoon ophangt loopt er een heftruckchauffeur binnen met een picking list.Hij geeft aan dat dit de verkeerde packing list hebt doorgegeven enwaarschijnlijk heb je in alle haast de verkeerde list aan de verkeerdechauffeur gegeven. Gelukkig heb je dit probleem snel opgelost en je spreekt jezelf nog eens toe dat je voortaan beter op let zodat dit niet meer gaatgebeuren. Je gaat weer verder met het verwerken van de gegevens en tussendoorlopen de chauffeurs ook steeds binnen. De tijd vliegt voorbij en je ziet jecollega’s van de middagdienst al binnen lopen. Na een korte overdracht zit jewerkdag er alweer op en heb je de rest van de middag en avond nog voor jezelf.

Kort samengevat ben je bezig met:

  • het volledig en juist invullen van de documenten
  • het wegen van de wagens
  • het maken van stickers
  • het inschrijven van de te laden orders op de planlijst
  • het uitgeven/innemen van papieren en silosleutels 

De functie is in de 2 ploegendienst de ene week werk jein de ochtendploeg van 6.00 uur tot 14.30 uur en de andere week in demiddagploeg van 14.30 uur tot 23.00 uur. Je werkt altijd samen met nog eencollega. De coördinator is aanwezig in de dagdienst en ondersteund waar nodig.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde mbo 4 opleiding en goede kennis van de Engelse taal want de chauffeurs en andere collega’s spreken niet allemaal Nederlands. Daarnaast denk je in oplossingen, ben je proactief en stressbestendig. Het is een verantwoordelijke functie, een kleine foutje kan al veel gevolgen hebben, daardoor is het belangrijk dat je ook erg nauwkeurig en accuraat werkt. Je gaat veel met SAP werken dus ervaring met dit programma is goed meegenomen.

Arbeidsvoorwaarden

Ik bied jou een fulltime baan met uitzicht op overname bij de opdrachtgever bij gebleken geschiktheid. 

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen? Dan hoor ik graag van je. 

Bezoek www.depooter.nl voor meer informatie over de vacature Check-in baliemedewerker of solliciteer online op de vacature Check-in baliemedewerker.