Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Dienstverband:

Vast


Categorie:

Techniek


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20190111066

Procesoperator

De Pooter Personeelsdiensten - De Pooter Personeelsdiensten - Team Dow/DBIC

Einddatum: zondag 10 februari 2019

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende, wereldwijd opererende onderneming met focus op medewerkers, technologische kennis en klanten. Op de locatie in Terneuzen staan fabrieken voor de productie van polystyreen, ABS, SAN, compounds, latex en styreen monomeer. Met betrekking tot hun klanten streven ze naar de hoogste product kwaliteit en de beste service.

Functieomschrijving

Jij bent de teamplayer die wij zoeken. Je hebt oog voor verbeteringen, toont initiatief en je hecht waarde aan veiligheid. Ben jij die Procesoperator met een MBO4 diploma op het gebied van Procestechniek of AOT? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever voor.

Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het veilig, betrouwbaar en efficiënt bedrijven van de verschillende productie units. Om dat te verwezenlijken, dien je binnen een ploeg samen te werken om de vereiste werkzaamheden uit te voeren in de controlekamer en buiten in de fabriek. Je controleert en beoordeelt afwijkingen in de werking van het proces en apparatuur en neemt zo nodig de juiste corrigerende maatregelen. Ook voer je de juiste voorbereidende stappen uit om veilig onderhoud uit te kunnen voeren. Je voelt je verantwoordelijk voor de fabriek en draagt je werk op een gedegen manier over aan de volgende ploeg.

Welke competenties zijn van belang?

  • veiligheidsbesef
  • initiatief
  • lerend vermogen
  • interpersoonlijk effectiviteit
  • teamwork
Functie-eisen

Ben jij in het bezit van een MBO 4 diploma Procestechniek of AOT? Of beschik je over een technisch MBO 4 diploma in combinatie met het diploma Procestechniek B? Werk jij graag in volcontinu ploegendienst? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden

Ik bied jou een uitdagende en afwisselende baan met groeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt direct een contract bij onze opdrachtgever. Naast een goed loon, profiteer je ook van secundaire voorwaarden zoals pensioenopbouw, 13e maand en een mogelijke winstuitkering. Verder krijg je vakantiegeld, 28 vakantiedagen en worden woon/werk verkeer en tunnelkosten vergoed.

Sollicitatieprocedure

Tonian van Elsäcker+31 88 1348 324

Tonian van Elsäcker+31 88 1348 324

Bezoek www.depooter.nl voor meer informatie over de vacature Procesoperator of solliciteer online op de vacature Procesoperator.