Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Walcheren

Schouwen-Duiveland

Zeeuws-Vlaanderen

Zuid-Beveland

Tholen & St. Philipsland

Noord-Beveland


Uren:

meer dan 32 uur


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Opleidingsniveau:

HBO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Tijdelijk


Categorie:

Commercieel, Verkoop


Contactgegevens

Adres:

VVV Zeeland

Schuitvlotstraat 32

4357 EB Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Merijn van den Berg

0118587707zakelijk.vvvzeeland.nl/

Vacaturenummer:

V20190111068

Projectleider Sales

VVV Zeeland

Einddatum: vrijdag 25 januari 2019

Wij zoeken een projectleider Sales die uitstekend in staat is om nieuwe partners aan ons te binden. Je bent alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar mogelijkheden voor de eigen organisatie. Je begrijpt de behoefte van onze partners en speelt hier pro-actief op in. Je bent resultaatgericht en bent pas tevreden als je relaties (extern/intern) dit ook zijn.

 

Wij vragen een projectleider Sales op HBO niveau die de nieuwe klantrelatie voorop stelt. Je hebt maximaal 5 jaar B2B verkoopervaring specifiek richting (nieuwe) klanten in een dienstenorganisatie. Je bent in staat om op maat en vraaggericht nieuwe klanten te adviseren over de VVV diensten en producten. Tevens ben je in staat op conceptniveau met je klanten te sparren en daar inhoudelijk invulling aan te geven. Hierbij maak je al dan niet gebruik van andere dienstverleners in de markt en natuurlijk collega’s van andere afdelingen. Je bent een innemende persoonlijkheid die naast verstand van zaken, ook vertrouwen uitstraalt. Je beschikt over een relevant netwerk en bent woonachtig in Zeeland. Kennis van AFAS (CRM) is een pré. Je bent in bezit van eigen vervoer. De vacature is in eerste instantie voor de periode van januari 2019 t/m november 2019 ter vervanging van zwangerschapsverlof.

 

Denk je dat dit profiel je op het lijf geschreven is, solliciteer dan direct!

 

Wij bieden je een flexibele (thuis)werkplek met onze 16 locaties en een hoofdkantoor in het sfeervolle Domburg, elke maand een salaris, kilometervergoeding en voldoende vrije tijd om ook zelf nog van ons mooie Zeeland te genieten.

 

Enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande solliciteer-button o.v.v. projectleider Sales. Doe dit uiterlijk 24 januari a.s. zodat we je sollicitatie ook in de selectieprocedure mee kunnen nemen.