Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Uren:

meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Categorie:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Vast


Contactgegevens

Adres:

N.V. EPZ

Zeedijk 32

4454 PM Borssele

Nederland


Postadres:

Borssele

Postbus 13 Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nicole Vermue

0113-6664www.epz.nl

Vacaturenummer:

V20190118003

Senior Ingenieur Mechanisch Onderhoud

N.V. EPZ - Borssele

Einddatum: dinsdag 03 september 2019

Wij bieden

EPZ biedt jou een interessante baan met perspectief. Onze kerncentrale blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid. Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk: de kerncentrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft. Nog nooit vertoond, de wereld kijkt mee.

 

EPZ is daardoor een bedrijf in ontwikkeling en altijd op zoek naar verbetering. Wij bieden je volop (technische) uitdagingen en stimuleren je om aanvullende vakgerichte opleidingen te doen. Ook jij kunt je dus blijven ontwikkelen. Hoe groter je ambitie, hoe ruimer je opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben wij een prettige, informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Mocht je van buiten Zeeland solliciteren: natuurlijk helpen wij jouw eventuele partner met het vinden van werk in onze mooie, ruime provincie. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling. Ben jij de nieuwe Ingenieur die wij zoeken?

 

Jouw nieuwe werk

Je draagt bij aan de veiligheid, het rendement en beschikbaarheid van de opwekkingseenheid door optimalisatie van de onderhouds- en configuratiebeheersing.

 

Je gaat aan de slag met grote afdelingsoverschrijdende projecten en communiceert met verschillende mensen en afdelingen. Je communiceert met (veelal Duitse) leveranciers van systemen, componenten en onderdelen. Je voert  geautoriseerde aanpassingen aan het onderhoudsprogramma uit en evalueert periodiek de effectiviteit van het onderhouds-programma op basis van analyses op het gebied van beleidsuitgangspunten, in- en externe storingsanalyses en uitgevoerd onderhoud, en verricht werkzaamheden in consignatiedienst uit.

 

Je leidt complexe en veelal globaal geformuleerde multidisciplinaire projecten en karweien, met als specifiek aandachtsgebied het nucleaire deel van de installatie.

Je bent technisch inhoudelijk sterk, staat intern je mannetje (m/v) en je vindt het leuk om je kennis te delen.

 

Wij vragen

  • HBO Richting Werktuigbouwkunde/AOT/Procestechniek/Energietechniek
  • Aanvullende opleiding m.b.t. Onderhoudsmanagement en Maintenance/ Reliability Engineering.
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van onderhoud binnen industriële proces

installaties (bij voorkeur elektriciteitscentrales, kerncentrales).

  • Kennis op het gebied van projectmanagement.
  • Kennis van de Duitse taal is een pré.
     

Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bas Goeree, Chef Mechanisch Onderhoud, tel. 0113 - 356872. Jouw uitgebreide reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.