Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional


Categorie:

Techniek


Opleidingsniveau:

MBO


Uren:

meer dan 32 uur


Branche:

ICT, Telecom

Techniek, Bouw, installatie


Dienstverband:

Vast


Contactgegevens

Bezoekadres:

The Work Zone

Edisonweg 51a

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Amber Liesting

0118-479207www.theworkzone.nl

Vacaturenummer:

V20190118015

Elektronica medewerker

The Work Zone

Einddatum: vrijdag 19 juli 2019

Wegens uitbreiding van de organisatie van onze opdrachtgever en versterking van hun team in Terneuzen (is vaste standplaats) is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste elektronica medewerker m/v (32-40 uur)

Ben je minimaal 32 uur beschikbaar, zelfstandig, resultaatgericht, correct, praktisch ingesteld, communicatief vaardig en heb jij een aanpakkersmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze opdrachtgever maak je deel uit van het technisch team. Je ontvangt de opdrachten van de werkvoorbereider, planner of projectleider.

Het bedrijf:

Onze opdrachtgever is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Zij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot hun klantenkring behoren onder andere Radio 538, 100%NL en Q Music rekenen.

Het bedrijf realiseert en beheert zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren ze wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseert de opdrachtgever over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen zij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

Wat ga je doen:

Repareren van zenderapparatuur op componenten niveau. Het betreft FM en DAB zenders, zend versterkers, audio processoren, zenderbesturingen, zender telemetrie apparatuur, satelliet ontvangers en No-Break units. Daarnaast ga je aan de slag met het configureren en aansluiten van randapparatuur. Ook heb je soms technisch overleg met de klant over de storingen.

Functie-eisen

  • Een MBO opleiding (elektronica, basiskennis van analoge-, digitale- en RF technieken);
  • Affiniteit met hoogfrequent techniek in communicatiesfeer en radio;
  • Kennis van netwerken is noodzakelijk;
  • Kunnen omgaan met meet-, en testapparatuur zoals Oscilloscoop, Spectrum en Network analyzer, Audio generator, RF power meter);
  • Relevante werkervaring.

Bijzonderheden

Onze opdrachtgever informeert je graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden die je bij het bedrijf hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Yannick de Potter: yannick@theworkzone.nl 

Voor meer informatie over de vacature: 0640895039