Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Categorie:

Medisch, Zorg

Overig


Branche:

Overig

Gezondheidszorg, Welzijn


Uren:

16 tot 24 uur


Opleidingsniveau:

MBO


Dienstverband:

Tijdelijk

Vast


Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V20190419589

Helpende zorg en welzijn Nieuw-Sandenburgh - 19.012

Zorgstroom - Breestraat 15 Middelburg 4331 TS Middelburg

Einddatum: vrijdag 31 januari 2020

Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden. De nauwe samenwerking met de buurt maakt dat Nieuw-Sandenburgh betrokken blijft bij de wereld om zich heen. Medewerkers werken in zelforganiserende teams, vanuit eigen competenties passend bij de teamrollen.

Voor onze PG afdeling Rozenhof zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's. Afdeling Rozenhof is een psychogeriatrische afdeling waar 23 mensen met de ziekte dementie wonen. Elke cliënt heeft een eigen kamer en verblijft gedurende de dag vrijwel altijd in één van de huiskamers op de afdeling. Hier wordt op een belevingsgerichte manier gewerkt en gewoond. Het enthousiaste team van deze afdeling geeft aan de cliënten een zo veilig mogelijk en herkenbaar thuis. Op deze manier wordt er geprobeerd zo goed mogelijk op de wensen van elke cliënt in te gaan. Er gewerkt in een zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een teamrol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten. Het meedenken en de eigen verantwoording staat centraal in de teams.

Als helpende zorg jij ervoor dat de dag van de zorgvrager goed kan beginnen door de persoonlijke verzorging en daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Dit realiseer je door een uitnodigende en energieke houding naar de cliënten toe. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren op de woning en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Voor deze functie zoeken wij iemand die affiniteit heeft met welzijn. Als Helpende plus behoort onder andere het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket. Als je het leuk vindt om te werken in een omgeving waar nog niet alle kaders bekend zijn, maar waar wel gewerkt wordt om ze met zijn allen op te stellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 
We vragen
• Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met eventueel een certificaat Helpende Plus of bereid om deze te halen;
• Je beschikt over basiskennis van de meest voorkomende (chronische) ziektebeelden bij ouderen;
• Je bent iemand die makkelijk een contact legt;
• Je bezit over tact, geduld en inlevingsvermogen;
• Je denkt mee en staat open voor verbetering;
• Je bent iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken;
• Je stimuleert en overtuigt in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers.
 
We bieden
• De kans om samen echt op zoek te kunnen naar mogelijkheden voor onze cliënten;
• Een klein en betrokken team met gedreven collega's die zich ontplooien tot een zelforganiserend team;
• Doorgroeimogelijkheden naar diverse functies binnen verschillende divisies;
• Een goede balans tussen de werk- en privé situatie. In overleg met jou maken we afspraken over het aantal uur dat je gaat werken, bij voorkeur
  gemiddeld tussen de 16 en 20 uur uur per week;
• Een salaris conform de CAO Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring, maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband oftewel €15,32 bruto per uur. De functie helpende  zorg en welzijn plus is ingedeeld in FWG 30 en bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring, maximaal € 2.270,88 bruto per maand bij een  fulltime dienstverband oftewel €15,77 bruto per uur;
• Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsplan, uitruilen reiskosten, extra verlof etc.) en een eindejaarsuitkering.
 
Meer informatie
Wil je graag eerst eens komen kennismaken en de sfeer proeven voordat je jouw sollicitatie verstuurt? Dan nodigen wij jou van harte uit om eens een dagje mee te lopen. 
Hiervoor kun je contact opnemen met Arpad Backx, locatiemanager, tel: 06-12368764. 
Direct solliciteren? Dat kan uiteraard ook! Graag ontvangen wij jouw cv en eventueel een korte motivatie. Solliciteren kan tot en met 31 januari 2020.