Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Vast


Opleidingsniveau:

HBO


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Walcheren


Branche:

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 

Zakelijke dienstverlening


Categorie:

Financieel, Accounting


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattinja Oostdijk

0113-239400www.schippergroep.nl

Vacaturenummer:

V20190130002

Junior Assistent-Accountant (Vlissingen)

Schipper Accountants B.V. - Vlissingen

Einddatum: dinsdag 28 mei 2019

Als Junior Assistent-Accountant sta je aan het begin van een glansrijke carrière in de Accountancy. Je verleent administratieve diensten, stelt jaarrekeningen samen en verzorgt aangiftes voor een uiteenlopende groep klanten. Door een uitstekend gevoel voor cijfers en een goed stel sociale voelsprieten ben je als Junior Assistent-Accountant echter meer dan een specialist in de dop; je bent de adviseur van de toekomst. Wij bieden je het platform, waarna jouw enthousiasme en leervermogen je in staat zullen stellen om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten richting een rol waarin je onze klanten adviseert, ondersteunt en ontzorgt op jouw vakgebied. 

Wie ben jij?

Enthousiast, ambitieus en leergierig zijn woorden die jou goed omschrijven. Daarnaast heb je affiniteit met automatisering en de digitalisering van administratieve processen. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie of bent hiervoor aan het afstuderen. Tot slot herken je jezelf in de woorden initiatiefrijk, vakkundig en integer. 

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan mkb-klanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen. 

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Edwin van Tatenhove (Senior Manager Accountancy), via telefoonnummer 0118-41 97 92.