Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

The Work Zone

Edisonweg 51a

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Amber Liesting

0118-479207www.theworkzone.nl

Vacaturenummer:

V20190520057

3D Tekenaar/Engineer

The Work Zone

Einddatum: vrijdag 19 juli 2019

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in Carrosseriebouw? Ben je zeker van je kunnen, stressbestendig en durf jij initiatief te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In de functie van 3D Tekenaar/Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van klant specifieke opbouworders. Binnen onze onderneming wordt gewerkt met Solidworks.
Je houdt je dagelijks bezig met werkzaamheden die uiteenlopen van het uitwerken van werktekeningen voor de werkplaats, volledig 3D-engineeren van complete opbouwen tot het verbeteren van bestaande producten. In samenspraak met de afdeling verkoop & pre-sales engineering ben je in staat om passende oplossingen aan te dragen en deze uit te werken in een technisch en commercieel kloppend dossier. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het ontwerpen en (door-)ontwikkeling van o.a. de Smartbox.

Waar kom je te werken?
Als 3D Tekenaar/Engineer zal je zowel werk verrichten voor 2 ondernemingen in hetzelfde pand met dezelfde eigenaar.
Het ene bedrijf is een carrosseriebouwbedrijf in de ruimste zin van het woord met een breed productaanbod. Naast het standaard carrosseriewerk zijn ze gespecialiseerd in open- en gesloten opbouw, speciaalbouw, koelvries-, haakarm, autolaadkraan opbouw en Aluca bedrijfswageninrichtingen.
Het andere bedrijf produceert lichtgewicht laadbakken met hoogwaardige afwerking voor klein rijbewijs (B). De laadbakken zijn te verkrijgen in diverse varianten. De Smartbox is de lichtste laadbak van Europa in zijn soort, en heeft daarmee het hoogste laadvermogen.

Functie-eisen