Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Vacaturenummer:

V20190603030

Customer service medewerker

Bomont

Einddatum: vrijdag 02 augustus 2019

Als Customer Service medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor de klant. Je vervult een functie waarbij de werkzaamheden o.a. bestaan uit dagelijkse communicatie met klanten via telefoon en e-mail. Hierbij biedt je klanten ondersteuning bij het uitvoeren van webshopbestellingen, zorg je ervoor dat klachten worden afgehandeld en beantwoord je alle vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve handelingen en help je bij het verwerken van onze (foto)retouren. Als Customer Service medewerker van Bomont werk je binnen een dynamische omgeving waarbij geen één dag hetzelfde is!

Wat verwachten we van jou?

  • De klant staat centraal en daar vervul jij een belangrijke rol in!
  • Het adviseren van onze klanten
  • Controleren van het online assortiment
  • Omschrijven van kleding en lifestyle artikelen
  • Het bieden van ondersteuning aan onze klanten
  • Het verwerken van de web- en fotoretouren
  • Het uitvoeren en bewaken van administratieve werkzaamheden

Bomont groeit, groei jij met ons mee? Je zal jezelf niet snel vervelen in onze dynamische organisatie! We veranderen namelijk continu. Dat zorgt natuurlijk wel voor een hoge werkdruk. Ben je flexibel ingesteld, is niets voor jou te gek en ben je lekker enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leuke van een groeiende organisatie is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën! Denk jij dat we het beter kunnen doen?

Het Bomont team bestaat uit meer dan tweehonderd fantastische, passievolle en heel enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we zoveel mogelijk klanten blij met onze mooie producten en verrassende service. We durven risico’s te nemen en streven naar het beste resultaat.

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes! 
Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan snel via onderstaande solliciteer-button!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld