Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Zakelijke dienstverlening

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 

Dienstverlening


Categorie:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Uren:

24 tot 32 uur

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

Start People

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Coen van den Bosse

0113-751338www.startpeople.nl

Vacaturenummer:

V20190701006

Financieel administratief medewerker

Start People - Goes

Einddatum: woensdag 31 juli 2019

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Goes zijn wij opzoek naar Analist subsidies die voor 32 uur per week het team komt versterken. In deze administratieve functie ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de instroomsubsidies. Hiervoor analyseer je alle mogelijkheden op het gebied van deze subsidies.

Zo:

  • Stel je aanvragen op en verwerk je de bijbehorende administratie
  • Draag je zorg voor de einddeclaraties ter verantwoording van de aangevraagde subsidies.

 

Jij blijft continu op de hoogte van actuele ontwikkelingen en leer je onder begeleiding van ervaren Analisten en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Jij bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Hiervoor voor je administratieve taken uit, bewaak je de voortgang van de opdrachten en ben je verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. In deze functie heb je veel contact met klanten, subsidieverstrekkers en ondersteun je waar nodig collega's op locatie.

 

Wie ben je?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die:

  • Beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld MER, Rechten, BE, Bedrijfskunde)
  • Beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring bij voorkeur in de financiële dienstverlening
  • Affiniteit heeft met cijfers en databasesystemen
  • Goed om kan gaan met tijdsdruk
  • Gedreven en ambitieus is

 

Verder:
Jij bent comminicatief vaardig, resultaatgericht en sterk in teamverband. Daarnaast beschik je over organisatievermogen en ga je nauwkeurig te werk.

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ondersteunt organisaties op het gebied van subsidies en besparingen voor personeels- en arbeidskosten. Dit doen ze met name door de deuren te openen naar subsidies en onderzoek te doen naar besparingsmogelijkheden. Zij ondersteunen klanten bij het aanvragen, administreren en het beheren van verschillende subsidies.

Door niet alleen te luisteren naar de klanten, maar ook naar de markt en collega’s, ontwikkelt het bedrijf producten en diensten. De organisatie vind het erg belangrijk om te blijven investeren in medewerker, zodat zij zich (persoon) kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Zo kunnen zij als één team er voor zorgen dat klanten kunnen doen waar zij goed in zijn!

 

Wat bieden wij jou?

Onze relatie biedt een fulltime functie voor 32 uur in de week. Bij juiste geschiktheid gebleken biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Je komt terrecht in een open werksfeer met leuke, enthousiaste collega's, jonge collega's. In deze omgeving krijg je de mogelijkheid te leren en jezelf te kunnen ontwikkelen. Tot slot biedt onze opdrachtgever goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, flexibele werktijden, een intern inwerkprogramma en een training on-the-job!