Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

n.v.t.


Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V20190814025

Verpleegkundige in opleiding tot specialist

Emergis

Einddatum: maandag 30 september 2019

Als je werkt als Verpleegkundige in opleiding tot specialist bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:


 • Een functie in schaal FWG 55. Het salaris begint met € 2407,- en eindigt op € 3894,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Het lesgeld voor de opleiding en de opleidingstijd wordt vergoed door Emergis.

Functieprofiel


Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:


 • Als afgestudeerde Verpleegkundig Specialist GGZ (VS GGZ) ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg.
 • Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen. Uiteraard voer je op deskundige wijze behandelingen uit. Daarvoor ben je bekend met diverse doelgroepen in de GGZ, kun je klinisch redeneren en diagnosticeren, pas je zelfstandig evidence-based interventies toe, en indiceer en verricht je een aantal voorbehouden handelingen.
 • De directe patiëntenzorg verbind je met het verder ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteit van verpleegkundige zorg door middel van deskundigheidsbevordering, innovatie en het opzetten en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.
 • Je bent als inhoudelijk expert zó thuis in alle aspecten van de GGZ hulpverlening, dat je ook als coach kunt fungeren voor andere professionals en op instellingsniveau kunt participeren in adviesorganen en commissies.
 • Als vanzelfsprekend bouw en onderhoud je als Verpleegkundig Specialist GGZ een eigen professioneel netwerk.

Wil je meer weten over de functie van verpleegkundig specialist? Lees dan verder via bijgaande link:


https://venvnvs.nl/wp-content/uploads/sites/164/2018/06/2018-05-23-Factsheet-Verpleegkundig-Specialist-definitief.pdfEisen


Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:


 • Om in aanmerking te komen voor de functie van verpleegkundige in opleiding tot specialist (vios) ben je geregistreerd in het verpleegkundige beroepsregister, artikel 3 Wet BIG.
 • Je bent in het bezit van een getuigschrift HBO-verpleegkundige (bachelor degree) en hebt minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8fte) als verpleegkundige in een HBO-verpleegkunde functie in de GGZ. Dit kun je aantonen door middel van FWG-functiebeschrijvingen van de laatste vier jaar.
 • Je functioneert aantoonbaar bovengemiddeld, dit blijkt uit een door de kandidaat samengesteld portfolio dat voldoet aan de door GGZ-VS gestelde eisen. Er is sprake van (passieve) beheersing van de Engelse taal. Na de selectie door de praktijkinstelling wordt je voorgedragen aan de opleidingsinstelling GGZ-VS.
 • Je dient te beschikken over doorzettingsvermogen, visie op zorg en ondernemingsgeest, schrijfvaardigheden, affiniteit met onderzoek en kwaliteit, en ambitie voor het geven van goede zorg aan de cliënt.
 • De opleiding start op 1 januari 2020.

Voor meer informatie over bovengenoemd portfolio lees je verder via deze link: https://www.ggzvs.nl/Opleiding/Brochure-en-aanmelding


Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).Bedrijfsprofiel


Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.


Gedurende de driejarige opleiding tot VS GGZ werk je op minimaal drie verschillende werkervaringsplaatsen binnen Emergis. De opleiding is een landelijke beroepsverdiepende verpleegkundige opleiding voor, met en in de geestelijke gezondheidszorg. De opleiding is erkend als Master of Science en geeft recht op inschrijving in het specialistenregister van de Wet BIG (artikel 14). Het theoretische deel van de opleiding wordt voor alle erkende praktijkinstellingen centraal verzorgd in de opleidingsinstelling GGZ-VS, te Utrecht (www.ggzvs.nl). Je maakt hiermee deel uit van een uitgebreid landelijk netwerk en krijgt les van professionals die op de werkvloer hun sporen verdiend hebben. Gedurende de opleiding kun je al werkend leren, terwijl je toch een volwaardig fulltime salaris verdient. Je hebt in grote mate regie over je eigen leerproces, in overleg met de opleider. Een mooie kans om je vak naar een hoger niveau te tillen!