Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Categorie:

Logistiek, Transport


Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Uren:

meer dan 32 uur


Dienstverband:

Vast


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20190211009

Pack Out Operator

De Pooter Personeelsdiensten - De Pooter Personeelsdiensten - Axel

Einddatum: woensdag 13 maart 2019

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken voor een chemiebedrijf dat in 1920 opgericht is in de Verenigde Staten en nu wereldwijd vestigingen heeft. De vestiging in Middelburg produceert ruim tachtig verschillende harsen die worden toegepast in de kleefstoffen-, rubber- en kauwgomindustrie. Ruim 90% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 70 landen. In totaal werken ongeveer 250 mensen in Middelburg.

Functieomschrijving

Ben jij per direct beschikbaar én in het bezit van minimaal een Vapro A diploma, een VCA en heftruckcertificaat? Dan past de vacature Pack Out Operator perfect bij jou!

Als Pack-Out Operator  ben je verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces van de diverse harsen die we op locatie in Middelburg fabriceren. De Pack-out is het eindpunt van de productielijn en hier wordt alles dus verpakt in zakken of vloeibaar in drums om vervolgens verstuurd te worden naar onze klanten wereldwijd. Jij zorgt voor perfect werkende koel-, afzak- en drum-laadinstallaties en aangezien jij de laatste bent die het product ziet voor het naar de klant gaat heb jij een grote rol in het waarborgen van de kwaliteit.

Om het maken en verpakken van de harsstromen optimaal op elkaar aan te laten sluiten werk je samen met het team van procesoperators. Je controleert het gehele proces, signaleert storingen aan apparatuur tijdig, en bent in staat om deze zelf op te lossen en/of in samenwerking met de technische dienst tot reparatie over te gaan.

Als Pack-Out Operator krijg je alle ruimte om waar nodig processen te verbeteren of anders in te richten. Jij bent tenslotte degene die het best weet hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen transporteren. Een belangrijke baan en een mooi begin van je carrière!

Functie-eisen

Jij hebt/bent:

  • Minimaal Vapro A (Vapro B heeft een pré)
  • Tijdelijke beschikbaar voor 5 ploegendienst
  • Ervaring als (proces)operator in de proces- of mechanische industrie
  • VCA (harde eis)
  • Heftruck (harde eis)
  • Ervaring in de Pack-out
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationaal georiënteerde multinational met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5 ploegendienst rooster. Het gaat om een tijdelijke opdracht.

Enthousiast? Stuur je CV naar saidja@depooter.nl of bel voor meer informatie via +31 88 134 83 31.

Bezoek www.depooter.nl voor meer informatie over de vacature Pack Out Operator of solliciteer online op de vacature Pack Out Operator.