Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Categorie:

Medisch, Zorg


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Uren:

24 tot 32 uur


Opleidingsniveau:

HBO


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20190211014

1e Begeleider

De Pooter Personeelsdiensten - De Pooter Groep B.V.

Einddatum: woensdag 13 maart 2019

Bedrijfsomschrijving

Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, jong en oud. Het doel is een goed leven, ook als je een beperking hebt. Het is belangrijk dat de bewoner kan zeggen wat hij wil en dat zijn wensen en vragen worden gerespecteerd. De bewoners hebben langdurige en intensieve zorg nodig. Dit doet Tragel samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werk en vrije tijd.

Ons motto 'Samen doen' heeft als doel de participatie aan de samenleving te vergroten. Jij maakt je hard voor de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking, samen met je 700 collega's in Zeeuws-Vlaanderen.


Je werkomgeving

In de visie van Tragel doet iedereen mee. Op zijn of haar niveau en met zijn of haar eigen talenten. Daarvoor wordt actief gewerkt aan zinvolle invulling van de dag. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk. Zo werken we samen aan een goed leven. Je doet mee in de maatschappij waar het kan en bent in een beschermde omgeving als dat nodig is. We ondersteunen en begeleiden op de manier die bij hen past.

Functieomschrijving

Wij zijn wij op zoek naar vier keer een:

1e Begeleider

Die handelt vanuit de kernwaarden van Tragel: betrokken, professioneel en bijzonder. Het betreffen vacatures voor verschillende locaties in Clinge, Oostburg en Terneuzen.


Wat verwachten wij van jou?

Je werkt vanuit de visie en een positieve houding. Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten en maakt concrete afspraken hierover. Je draagt actief bij aan de ontwikkelingen naar meer vermaatschappelijking.

Als 1e begeleider heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Je weet hier op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven. Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team. Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines.

Functie-eisen

Jij hebt:

  • Een vakgerichte afgeronde Nederlandse HBO–opleiding, Social Work SPH. 
  • Voor kandidaten met een Belgische opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal - agogisch werk, psychiatrische verpleegkunde.
  • Ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen.
Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het gaat om een functie van 28-32 uur per week. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring, functieniveau 50.

Je gaat een dienstverband aan bij Tragel.

Ben jij enthousiast geworden? Dan ontvang ik graag je sollicitatie! Heb je nog vragen? Bel mij dan op 088 1348 301 of mail naar linsey.waebeke@depooter.nl

Bezoek www.depooter.nl voor meer informatie over de vacature 1e Begeleider of solliciteer online op de vacature 1e Begeleider.