Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Categorie:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Opleidingsniveau:

VMBO


Regio:

Noord-Beveland


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20191010033

Verkoper bouwshop

De Pooter Personeelsdiensten - Goes

Einddatum: maandag 09 december 2019Organisatie

Wanneer jij een praatje gaat maken, leg je gemakkelijk een connectie. Doordat je affiniteit hebt met de bouw, kun je de klanten gemakkelijk helpen. Je voelt je dan ook als een vis in het water in de bouwshop.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Het bedrijf is een leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.Functiebeschrijving

In deze functie verkoop je in de grote bouwshop van onze vestiging in Goes ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen vanuit onze bouwshop en je adviseert voornamelijk professionele klanten om tot het goede product te komen. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft. Daarvoor heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers.

Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met vier à vijf verkopers, die veelal zeer ervaren zijn en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je een intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grotere materialen ligt, en met collega's van andere vestigingen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in, of bent geïnteresseerd in de verkoop van de bouw of bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een klein verkoopteam te werken met collega's. We verwachten dat je nauwkeurig en actief bent, maar ook vriendelijk naar onze klanten. Daarnaast vragen wij een MBO werk- en denkniveau, het liefst enige kennis van de bouw of bouwmaterialen en goede verkoopkwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen de organisatie ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden